Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm sérelmezi,hogy kevés a közös program?
Sziasztok!
Még csak pár hónapja vagyok kapcsolatban, ez az első kapcsolatom.
Sok kérdést elolvastam már itt az oldalon, de ennek ellenére is segítséget szeretnék kérni.
A barátnőm sérelmezni kezdte,hogy kevés a közös program, mindig a 4 fal között ülünk. Én szeretnék programozni, de sajnos vele ez nem ennyire egyszerű.
Mindenhol volt már, többször sehová sem akar menni, az embereket nem szereti, nyugodt helyen szeret lenni. Kirándultunk,kempingeztünk,piknikeztünk sokat,azt megunta. Lényegében semmi sem jó neki, nem tudja,hogy mit akar, csak sérelmezi,hogy nincsen program...én meg nem tudok több dolgot kitalálni.
Velem van a baj és lehetnék kreatívabb, vagy neki vannak lehetetlen elvárásai?
Ti milyen különlegesebb programmal dobtátok fel a kapcsolatotokat? Köszönöm szépen a segítséget!
Budapesten lakom, nekem ez a programlistam. En is serelmeztem a kapcsolatom elejen a keves programot. De en irtam otleteket is. Azota ha nincs egyeb otlet, ezekbol valasztunk. Mondjuk ahlgy hidegedik az ido, egyrennehezebb.
Programötletek
tatai fényes tanosvrny
Gánti mars
Nádasladány
Fehérvárcsurgó
Teve szikla
Ikea
Színház
Mozi
Társas
Bowling
Minigolf
kaffa kvház érd
Városnéző túra bp
Kirándulás normafa
Kirándulás Pilis
Balaton
Velencei-tó
Vacsora valahol
Főzés
Filmezés
Veresegyházi medveotthon
Kerámia szakkör
Edzés szabadban
Edzés teremben
Séta: népsziget, tétény, váci, marina
Bazilika és deák
Gasztro fesztiválok pl bor
Csoki múzeum
Más múzeum pl Budai vár
Szabadulószoba
Biciklizés amint lesz biciklim
Koncert
Kocsma
Visegrád
Vác, katakombák
Szentendre
Garden szabadtéri mozi
Libegő
Dobogókő
Petanque +piknik
MüPa
Római part
Csopa
Cirkusz
Barlang
Naplás-tó, Kalóz Burger
Lupa
Solymár, Rózsika forrás, Vár
Visegrád bob
Pécsi sörgyár
Netflix & chill
Kertmozi kopaszi
Lillafüredi csónakázótó
margitsziketi szökőkút nezes
sovány vigasz
Akkor találja ki ő 🥰
Komolyan nem értem az ilyen embereket. Egy hisztis rakás szar és még a balek párja akar a kedvére tenni. Mióta vagytok ennyire gyengék egy nő miatt?
Én még olyan világban lettek szocializálva, ahol a kapcsolat kölcsönösségről szól és ha nem tisztelem a másik erőfeszítéseit, akkor oldjam meg. Ti meg az arcotokon pörögtök őfelségének. Jézusom.
26n
“Mindenhol volt már, többször sehová sem akar menni, az embereket nem szereti, nyugodt helyen szeret lenni.”
Akkor mégis mit vár, hogy a Holdra vidd fel? Én az exeimmel jártam biliárdozni, wellnessezni, szabadulószobába, tropikáriumban, koncerten, színházban voltunk, annyi mindent ki lehetne találni, de ha nem szeret emberek közt lenni, akkor ez mind kilőve.
Túl sok a szabadideje, emellett meg egy unalmas nulla nő. Adnék én neki olyan programokat. Mi van már? Egy férfi azért van hogy szórakoztassa a királylányokat?
1 perc alatt dobnám. Számomra az egoista emberek tiltólistán vannak.
Kérdező! Azért megdughatod, vagy azt külön ki kell érdemelni?
Iratkozzon be egy képzésre, keressen magának munkát, járjon el sportolni.
Ne aggódj, hálás lesz egy egyszerű teázásért is.
próbáljátok ki a társastáncot, WCS, salsa, Bachata és sorolhatnám.
Egyrészt társaságba viszed, más férfiakkal is fog kommunikálni, nem fog unatkozni. Látni fogja hogy másik nővel is foglalkozol és te is látni fogod hogyan bánik más férfiakkal, gyorsan kiderülne mennyire illetek össze.
Próbáljátok ki!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!