Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy félrelépett, tagad mindent. Ti mit tennének?
Sziasztok!
Egyik este belenéztem párom telefonjára. Tudom, nem kellene, de most nem erre akarok kitérni.
Lényeg, hogy talán jól is tettem, mivel láttam, hogy egy ismerősével lebeszélte a találkozót, ami össze is jött… Ez kétszer történt meg, mióta együtt vagyunk (cirka két hónap).
Egyik este beszélgettünk, szó szót követett, én pedig rákérdeztem, hogy volt - e valaki mással, mióta együtt vagyunk. A válasz természetesen az volt, hogy nem, esküdött is rá. Hihetetlen és egyben félelmetes volt látni a rezzenéstelen arcát, ahogyan előadta. Ha nem láttam volna a saját szememmel, akkor el is hittem volna neki. Addig forgatta a beszélgetést, míg az kerekedett ki, hogy engem kezdett gyanúsítani.
Ti mit tennétek? Úgy belemondanám a szemébe, hogy láttam az üzeneteket. Tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!