Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy félrelépett, tagad mindent. Ti mit tennének?
Sziasztok!
Egyik este belenéztem párom telefonjára. Tudom, nem kellene, de most nem erre akarok kitérni.
Lényeg, hogy talán jól is tettem, mivel láttam, hogy egy ismerősével lebeszélte a találkozót, ami össze is jött… Ez kétszer történt meg, mióta együtt vagyunk (cirka két hónap).
Egyik este beszélgettünk, szó szót követett, én pedig rákérdeztem, hogy volt - e valaki mással, mióta együtt vagyunk. A válasz természetesen az volt, hogy nem, esküdött is rá. Hihetetlen és egyben félelmetes volt látni a rezzenéstelen arcát, ahogyan előadta. Ha nem láttam volna a saját szememmel, akkor el is hittem volna neki. Addig forgatta a beszélgetést, míg az kerekedett ki, hogy engem kezdett gyanúsítani.
Ti mit tennétek? Úgy belemondanám a szemébe, hogy láttam az üzeneteket. Tanácstalan vagyok.
Hogy mit tegyél? Most azt akarod hogy bevallja? Előbb szúrja magát herén az ilyen….
Én annyit mondanék hogy mindent tudok de már a magyarázkodása sem érdekel… és engem ne zaklasson innentől, én sem fogom az 100%-ék….
Honnan tudod, hogy szexeltek a találkozón? Ott voltál?
Milyen ismerőse? Ha mással is kavar, akkor nyugodtan válj meg tőle. Két hónap semmi.
Leszervezett egy találkozót...
És még is milyen szöveget tartalmazott azaz üzenet?
Egész biztos, hogy ismerkedésről volt szó, hogy új csaj van a láthatáron akivel össze akar jönni?
Onnan tudom, hogy épp ilyen ismerőse. Pont ezért voltak jóban mindig is, mert össze jártak, ez volt az “ismeretségük lényege”.
Ment a zöld Nektek!:)
Ja, hogy ez volt az ismerettségük lényege? Ezt írhattad volna a kérdésben. Így azért erősen más a szitu.
Szerintem itt akkor lényegtelen, hogy beismeri -e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!