Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bocsássák még neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bocsássák még neki hogy félrelépett?

Figyelt kérdés

Én 22 vagyok ő 25 és buszvezető. 4 éve a gimiben jöttünk össze. Mi voltunk az álompár. Mindenki minket írigyelt. 1 hónapja kiderült hogy megcsókolt egy másik csajt. Állítólag a kis csaj akaszkodott a nyakára...

Én soha nem csaltam még. Szerettem és szeretem ezt most így nehéz feldolgozni...

2016. nov. 28. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező megbocsátani..
2016. nov. 28. 22:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen. De a 4 év az csak 4év...

Közös a ház... Hitelünk van. A szüleimhez nem mehetek vissza...

2016. nov. 28. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinált 21 évesen még a gimiben?
2016. nov. 28. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb meg jon a "a kiscsaj akaszkodott a farkamra... de annyira, hogy az megmerevedett, es vegul becsuszott neki. Meg mozgott is az alnok kigyoja! El nem tudom kepzelni, hogy hogyan, hiszen o akaszkodott en ram!". 22 eves vagy. Nem kell 42 eves elnyutt haziasszonykent eleted hatralevo reszeben a buszsofor tirpak palidat kerulgetned.
2016. nov. 28. 23:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Az egy szakképző iskola is volt. Ő is ott érettségizett és később visszament szakmát tanulni.
2016. nov. 28. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy a csók nem megcsalás. De szerintem még mindig enyhébb dolog, hogy csak csók volt. Szerintem te meg csókolj meg előtte egy pasit, éreztesd vele, hogy milyen is az, ha más csókol az ember meg.

Ha elkezd hepciáskodni, akkor mond meg neki, hogy te is elnézed neki a csókot, de akkor ezt nézze el ő is.

Ha igazán szeret, kibékültök.

Bár ezt mások tudnák elmondani igazán, hogy ott mi is történt.

2016. nov. 29. 02:05
 7/9 anonim ***** válasza:

"Én 22 vagyok ő 25 és buszvezető. 4 éve a gimiben jöttünk össze. Mi voltunk az álompár. Mindenki minket írigyelt"

Tiszta Pitt meg Jolie. A buszvető meg a gimis csaj, mint álompár...Majdnem beszrtam :)

Ha így gondolosz a kapcsolatotokra, akkor biztosan nehéz lesz. Ne aggódj, annyi álom buszsofőr van az országban, hogy el sem tudod képzelni

2016. nov. 29. 03:26
 8/9 anonim válasza:

Sofőr bácsi,sofőr bácsi, tudom én miromlot el ! Na mi Móricka hát a kapcsolatom !

Beszélges el vele vagy egy pofont megérdemel azért a csókért,állj elé és mond meg még egy ilyen és letéped a tökeit.

Légy nő a talpadon. Egy kedves megértő 25 éves/F válasza neked. :)

2017. jan. 9. 22:36
 9/9 anonim válasza:
Mond meg neki nem szép dolog amit csinál veled és ez neki fáj Mond meg neki hogy esne neked ha én is ezt tenném veled. Ne félj meg fogja gondolni legközelebb mit tesz.
2017. jan. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!