Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bocsássák még neki hogy félrelépett?
Én 22 vagyok ő 25 és buszvezető. 4 éve a gimiben jöttünk össze. Mi voltunk az álompár. Mindenki minket írigyelt. 1 hónapja kiderült hogy megcsókolt egy másik csajt. Állítólag a kis csaj akaszkodott a nyakára...
Én soha nem csaltam még. Szerettem és szeretem ezt most így nehéz feldolgozni...
Igen. De a 4 év az csak 4év...
Közös a ház... Hitelünk van. A szüleimhez nem mehetek vissza...
Nem azt mondom, hogy a csók nem megcsalás. De szerintem még mindig enyhébb dolog, hogy csak csók volt. Szerintem te meg csókolj meg előtte egy pasit, éreztesd vele, hogy milyen is az, ha más csókol az ember meg.
Ha elkezd hepciáskodni, akkor mond meg neki, hogy te is elnézed neki a csókot, de akkor ezt nézze el ő is.
Ha igazán szeret, kibékültök.
Bár ezt mások tudnák elmondani igazán, hogy ott mi is történt.
"Én 22 vagyok ő 25 és buszvezető. 4 éve a gimiben jöttünk össze. Mi voltunk az álompár. Mindenki minket írigyelt"
Tiszta Pitt meg Jolie. A buszvető meg a gimis csaj, mint álompár...Majdnem beszrtam :)
Ha így gondolosz a kapcsolatotokra, akkor biztosan nehéz lesz. Ne aggódj, annyi álom buszsofőr van az országban, hogy el sem tudod képzelni
Sofőr bácsi,sofőr bácsi, tudom én miromlot el ! Na mi Móricka hát a kapcsolatom !
Beszélges el vele vagy egy pofont megérdemel azért a csókért,állj elé és mond meg még egy ilyen és letéped a tökeit.
Légy nő a talpadon. Egy kedves megértő 25 éves/F válasza neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!