Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszélnétek ha szerinted félrelépett?
Én arra gondoltam,mi lenne ha azt amit most leírtál,kinyomtatnád és odaadnád neki, hogy elolvassa?!
Illetve leírhatnád tollal egy borítékba és valahova eltenni,ahol biztos megtalálja!
Biztos, hogy akarod tudni?
Most jól megvagytok, visszatalált hozzád, ez neked nem elég?
Lehet, hogy csak hiányoztál neki, és rájött, jó veled.
Lehet, hogy félrelépett, és rájött, veled jó.
Mit akarsz, felborítani ezt egy ostoba kérdéssel, majd veszekedéssel?
Te engedted meg, hogy egy hónapig egyedül legyen, ne firtasd, mi történt. Veled van, ennél több nem kell. Élvezd, hogy visszataláltatok egymáshoz.
Szerintem valami olyasmi lehetett, hogy volt egy kis kalandja, ami után rájött, hogy te vagy neki az igazi és esze ágában sincs elhagyni téged, szóval a rosszabbik esetben is szeret.
A jobbik eset meg ugye ha nem csalt meg, hát akkor meg ki tudja milyen gondolatok járnak a fejében. Hogy most mitől lett kedvesebb.
Tán kérdezd meg tőle ha kíváncsi vagy rá, illetve ha gyanús neked ez a szitu.
Nem kérdezném meg!
Ne bolygasd ezt a dolgot, örülj, hogy jól vagytok!
Kérdezni veszélyes!
Előfordulhat, hogy olyan igazat mond, aminek nem fogsz örülni, de az is lehet, hogy nem mond igazat. (ezt meg nem tudod eldönteni, - marad a kétely)
Vagy igazat mond, hogy nem volt semmi (ezt meg nem tudod eldönteni, - marad a kétely) - esetleg meg is bántódik, bár 15 után ennyinek bele kell férnie.
A rossz hírem pedig az, hogy kb hasonlón alakuló 12 éves házasság közben alakult ki egy nagyon kedves szeretői kapcsolatom, feldobott, inspirált, noha neki meg férje volt. Szóval igen csak világos határai voltak ennek, mégis
jó volt. És a vicces az, hogy a házasságunk is szépen rendbe jött, még 10évre.
Csökkent a frusztráltság, a "veszekedős" vitakedv, nyilván volt bűntudatom is, szóval ezek elégé úgy jelentek meg, mint, ahogy leírtad a változását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!