Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rájöttem, hogy félrelépett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy félrelépett, tagad mindent. Ti mit tennének?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyik este belenéztem párom telefonjára. Tudom, nem kellene, de most nem erre akarok kitérni.

Lényeg, hogy talán jól is tettem, mivel láttam, hogy egy ismerősével lebeszélte a találkozót, ami össze is jött… Ez kétszer történt meg, mióta együtt vagyunk (cirka két hónap).

Egyik este beszélgettünk, szó szót követett, én pedig rákérdeztem, hogy volt - e valaki mással, mióta együtt vagyunk. A válasz természetesen az volt, hogy nem, esküdött is rá. Hihetetlen és egyben félelmetes volt látni a rezzenéstelen arcát, ahogyan előadta. Ha nem láttam volna a saját szememmel, akkor el is hittem volna neki. Addig forgatta a beszélgetést, míg az kerekedett ki, hogy engem kezdett gyanúsítani.

Ti mit tennétek? Úgy belemondanám a szemébe, hogy láttam az üzeneteket. Tanácstalan vagyok.

2022. szept. 15. 09:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Dobjad, hagy tagadjon xd
2022. szept. 15. 12:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen típusú ember szerintem sem ismeri be. Ne is várd, elég neki megmondani, hogy tudsz róla, és persze jól tennéd, ha nem maradnál vele.
2022. szept. 15. 12:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Sosem tudom megérteni, hogy egy olyan piszlicsáré kapcsolatban, ami két hónapja tart, miért kell annyira sziklaszilárd bizonyíték, bevallás, egyebek. Mert egy többéves kapcsolatban megértem, hogy az ember magyarázatot szeretne, vagy biztosra akar menni, nincs-e esetleg valami félreértés, stb.

Egy kéthónap kapcsolatban találkozni azzal a személlyel, akivel csak dugni járt össze, instant szakítóok.

2022. szept. 15. 13:24
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd.

Tudom, hogy azért írtad ki a kérdést, mert a lelkednek jobban esne, ha bevallaná, és ez a tudatos tagadás, hogy hátha kimagyarázza.

A saját lelked és agyad ne csapd be. Láttad, mi volt.

Mondanám neki, hogy mindent tudok, aztán otthagynám.

Aki csalfa, nem biztos, hogy bevallja. Engem a 6 éves kapcsolatomban 1 éven át csaltak. Amikor kidobtam, akkor is tagadta, sőt, azóta eltelt 3 év, nem beszélünk, de néha próbálkozik nálam, és a mai napig tagadja.

Van, aki annyira felépít egy mesét, hogy saját maga is elhiszi.

Gerinctelen embert kidobni, a pasi nem az, aki téged meghatároz, hanem egy lehetőség. Nem függsz a hancurléctől, dobd ki, szedd össze magadat, és élvezd, hogy te egy szép és független nő vagy. Nincs az a here aki bánthat lelkileg, csak te magadat.

2022. szept. 15. 13:49
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!♥️

Küldtem a zöldet mindenkinek!

2022. szept. 15. 14:19
 16/21 anonim válasza:
100%
Ha két hónap alatt nem alakult ki benne az ami benned kialakult akkor már nagyon valószínütlen. Nem keres komoly kapcsolatot.. csak játszadozik. Keress olyat magadnak aki komolyan gondolja az olyan kapcsolatot amilyenre te vágysz. Biztosan fogsz találni. Hajrá!
2022. szept. 15. 16:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ti mit tennétek? "

Elhagynám. Ha nagyon tudni akarná, hogy miért, akkor annyit mondanék, hogy mivel nem volt őszinte hozzám, nem érzem úgy, hogy magyarázattal tartoznék.

Így döntöttem, és kész.

Ha ezek után hívogatna, keresne bármi módon, akkor letiltanám minden létező felületen.

2022. szept. 15. 19:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Huhh kérdező neked aztán van türelmed az biztos. Én nem bírtam volna magamban tartani. Azonnal szedtem volna a cuccaimat és elmondtam volna, hogy mindent tudok. Persze ezt nem túl szép szavak kíséretében. Aztàn le is út fel is út. Undorító egy alak. Már ne is haragudj. 33/N
2022. szept. 15. 19:46
 19/21 A kérdező kommentje:
Kidobtam tegnap! Ja, és vallott. De már hiába 😊
2022. szept. 16. 09:46
 20/21 anonim ***** válasza:

14. vagyok.

Kitartást. Nem könnyű, nehéz, de mondtam, erős és független nő vagy. És te szeresd és tiszteld magadat.

Annyi lehetőség van, a Városligetben lehet hőlégballonozni, lehet menni a Budai Labirintusba, lehet tanfolyamokra, élvezd, hogy nem alkalmazkodsz senkihez és élhetsz.

Ő meg kapja be.

2022. szept. 17. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!