Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a férje félrelépett, nem egy éjszakára, hanem tartósan volt valakije hogyan vette észre? Esetleg bevallotta a férj? Megmondta a félrelépés okát? Meg tudtátok oldani a problémát?
Születésnapomra kaptam tőle egy mobilt. Kipróbálta előtte, h minden működik-e rajta. Belépett az fb-ra is, ki viszont nem. Mikor megkaptam a készüléket, meg akartam nézni az üzeneteimet. Akkor találtam meg az üzeneteket a két 18 éves barátnőjétől. Boldog szülinap volt..
Nem volt mit megbeszélni ezek után.
Nálam is az ex a telómat próbálta ki amit postán kaptam éy ugye google fiókot regisztrált...amit mikor odaadta a telefont elfelejtett törölni.
A laptopon szintén automatikus bejelentkezésen hagyta a skype-ját igy mindig olvastam mimor készül a nő az "ágyunkba". Ez volt az utolsó csepp, ki is dobtam....4 éve nem tudja megemészteni hogy meg mertem lépni. Én utána hamar megtaláltam Életem Szerelmét na akkor kiborult és sokáig jott a dumával hogy csak néhány éjszakara kellek aztán majd dobni fog....hát ez se jött be neki. Igy járt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!