Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a baj? Férj kihasználta míg elutaztam a gyerkekkel.
Tudtommal boldog házasságban élek sok éve. Férjem elment egy k.rvához h lesz.pja. egyszerűen nem tudom hova tenni.
A történethez hozzátartpzik h többedik gyerekünket várjuk, valóban nem hoz izgalomba a téma, de nem gondolom h várandosan ezt fel kellene róni.
Ami reményre ad okot, h ő vallotta be h hülyeséget csinált. És elmondta h rájött h semmit nem ad érzelem nélkül.
Vajon ez a lejtő kezdete? Vagy létezik 1 ballépés aminek nincs folytatása mert megbánta?
Ez csak a jéghegy csúcsa volt. Már réges-rég elkezdődtek a problémák, csak nem figyeltetek fel rá, nem figyeltetek egymásra!
"Tudtommal..." Hát nagyon rosszul tudtad!
A megcsalás az mindig valaminek a végeredménye, tehát nem az oka. Az ok, az teljesen más, jó lenne kideríteni, hogy miért fajult idáig a kapcsolatotok, hogy a párod ennyire gerinctelen gyáva módon ezt tette.
Ha a kapcsolat elromlik, arról mind a két fél tehet.
Igaza van az elsőnek. :/
Egy beszélgetés talán segítene. Azért csinálta, mert van valami olyan szükséglete, amit csak így tudott kielégíteni.
"valóban nem hoz izgalomba a téma, de nem gondolom h várandosan ezt fel kellene róni"
.
Nem rótta fel, megoldotta. Csináljatok valamit magatokkal, főleg, hogy több gyerek van!
Ez nem a lejtő kezdete, hanem majdnem a vége. Csak azt nem értem, hogy ahol evidens, hogy a házasságban nincs sz.x, ott miért jön a sokadik gyerek?
A kommunikáció közöttetek nem működik, az intimitás szintén nem. A hűség nincs napirenden.
Akkor mi a fennéért gyártjátok sorban a gyerekeket egy ilyen sz@r házasságba?
De lehet, hogy én gondolkodom rosszul.
Elmondta h ennyi történt. Több nem. És 1x és megbánta. Én hiszek neki.
Szerintem is érdemel egy esélyt már csak az őszintesége miatt is.
A "válj el" tanács nálam nem számít problémamegoldásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!