Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagy a baj? Férj kihasználta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a baj? Férj kihasználta míg elutaztam a gyerkekkel.

Figyelt kérdés

Tudtommal boldog házasságban élek sok éve. Férjem elment egy k.rvához h lesz.pja. egyszerűen nem tudom hova tenni.

A történethez hozzátartpzik h többedik gyerekünket várjuk, valóban nem hoz izgalomba a téma, de nem gondolom h várandosan ezt fel kellene róni.

Ami reményre ad okot, h ő vallotta be h hülyeséget csinált. És elmondta h rájött h semmit nem ad érzelem nélkül.

Vajon ez a lejtő kezdete? Vagy létezik 1 ballépés aminek nincs folytatása mert megbánta?

2017. aug. 6. 21:21
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

22.17es, baromi rosszul látod

" ahol evidens, hogy a házasságban nincs sz.x, ott miért jön a sokadik gyerek? "

Ki mondta h nincs sex?

A kommunikáció közöttetek nem működik, az intimitás szintén nem. A hűség nincs napirenden.

Szerintem épp a jó kommunikácionak koszonheto h be merte vallani

Akkor mi a fennéért gyártjátok sorban a gyerekeket egy ilyen sz@r házasságba?

Látom, sokat tudsz rólunk h így ítélkezel

2017. aug. 6. 22:25
 12/45 anonim ***** válasza:
41%
Végy erőt magadon és szexeljetek. Nem hinném hogy te nem élveznéd! Tudom nehéz ráhangolódni, de lehet egyszerűen csak a szexhiány az oka mindennek.
2017. aug. 6. 22:26
 13/45 A kérdező kommentje:
Igen. Békülős sex volt. Szuper volt. Reménykedem. Csak kattog az agyam
2017. aug. 6. 22:32
 14/45 anonim ***** válasza:
81%

A k-va után békülős szex....

miért nem hívjátok 3-ashoz.....?

Wow!

2017. aug. 6. 22:43
 15/45 anonim ***** válasza:
88%
De a békülős szex előtt azért volt egy alapos kivizsgáláson ugye?
2017. aug. 6. 22:49
 16/45 anonim ***** válasza:
16%
Igazából első válaszoló után, szinte értelmetlen volt akárkinek is írni( egy választ se olvastam ő utána), ha csak nem akarta bővebben leírni ugyanezt. Én kiegészíteném, segítségem felajánlásával, ahol megtanítalak titeket rendes kapcsolaz kialakítani.
2017. aug. 6. 22:52
 17/45 anonim ***** válasza:
36%

Nokent irom: tanulj meg jol sz.pni,melytorkozni es szexelni. Ha terhes vagy es nincs nemi vagysd,attol meg napi szinten elegitsd ki a ferjed puszta szeretetbol teljes odaadassal.

Egy parkapcsolatban zavaro a kieleguletlenseg es a tabuk a szexben.

Ezt fogadd meg. Enelkul hiaba lesz uj kapcsolatod,mind zatonyra fut.

N

2017. aug. 6. 23:06
 18/45 anonim ***** válasza:
24%

#17-nek igaza van.

Kipróbálta, mert szüksége volt rá. Emiatt ne válj el semmiképpen.

2017. aug. 6. 23:41
 19/45 anonim ***** válasza:
72%
Remelem aki ferfikent tanacsolja, hogy ne valjon el, az annak a ferfitarsanak is ezt mondana, akinek a felesege nagyfarku negerrel dugott a hata mogott, mert hat a ferjnek kicsi, es neki szuksege volt ra XD
2017. aug. 7. 01:51
 20/45 anonim ***** válasza:
70%
Majd ha ismét izgalomba hoz a téma te is nyalasd ki magadat valakivel,csak hogy ne maradj adòsa.
2017. aug. 7. 06:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!