Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem félrelépett többször, rossz a házasságunk. Viszont nem tudok kilépni belőle több ok miatt. Hogyan lehet így èlni tovább?
Keress egy jó ügyvédet, mert a feleséged, csak akkor mehetett volna kezesnek más hiteléhez jogilag ha van tőled egy írásos beleegyezése. Az hogy önhatalmúlag mit csinált, meggondolatlanul az nem azt jelenti, hogy a te életedre ez hatással lehetne, ha te nem adtad hozzá a beleegyezésed.
Nem is értem miért fizetsz egyáltalán.
Szóval irány egy ügyvéd. Mert ebből van kiút, csak nem mindenki tudja.. Akkor lennél bajba, ha ti vettetek volna egy kocsit, és te lennél a hitelfelvevő, és a nejed az adóstárs. Akkor igen, akkor ez áll, amit te most gondolsz. De mivel nem a te hiteled, hanem az övé, a te beleegyezésed nélkül, így teljesen más helyzetből indulsz..
Autóra 10 millió ft hitel? Gratulálok.
XDDDDDDDDDDD
A helyedben egy ügyvédet és egy pénzügyi tanácsadót keresnék fel!
Jobb munkát is lehetne keresgélni.
Aki a pénzért marad, az k.rvának hívják.
A feleseged irta ala,ö a kezes
Sztem neked ehhez semmi közöd!!
Keress fel egy ügyvedet es kerdezd meg mik az eselyeid
Mert van megoldas!!!
Ne hagyd h tönkretegyen
Ami azt illeti nyugodtan feküdj le mas nökkel
miert maradnal hüseges?mire fel?
Azt kapja amit megerdemel
Mi közöd van a feleséged kezességéhez ?
Attól, hogy házastársak vagytok válás után nem száll rád a kezesség. Ha te nem írtál alá semmit (!) akkor nem is kérhetik számon rajtad válás után.
De ezt az autóhiteles sztorit sem értem. Hol az autó ? Miért ti fizetitek a hitelt ?
Egyébként egy életed van. Ha eldöntötted, hogy új életet kezdesz minél előbb tedd meg. Az óra ketyeg és sosem fogod visszakapni a keserűségben eltöltött napokat.
Azt a kezes dolgot ügyvédtől kérdezd meg jogi tanácsadáson!
Ő simán mondhatta, hogy azt válás után is fizetned kell, pedig esélyesen ez nem így van.
Megcsalt és most meg megpróbál átverni.
Mostantól azt se hidd el neki amit kérdez.
Áll már a sarkadra és gondolkozz logikusan,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!