Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket alázott már meg így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket alázott már meg így a pasitok?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz a story, de leírom:

PAsimmal együtt voltunk 8 hónapja már, és meglepett így nyárra egy nyaralással görögországba.

1 hét szállodában, reggeli az árban. Itt kezdődtek a gondok, mert nekem nem ízlett a reggeli, így már másnap mondtam is neki, hogy menjünk brunch-ra a környékbeli éttermekbe. 3. nap ezen kiakadt, mivel 30euró/fő egy reggeli, és hogy ez neki "nem fér bele, mert max 100-120 euróval számolt / nap".

Mondtam neki, hogy mit képzel, majd itt gyrosozok meg pizzázok neki egész nap? Így jól összevesztünk már a 4. nap, mert hogy " én sokat költök". Bocs, de csak megengedhetek már pár szuvenírt a családnak, barátnőknek, kollégáknak. Nem nagy cuccok, hűtőmágnes, egyéb csecsebecsék, filléres 3-4 eurós tételek 10-15 embernek.

Amint hazaértünk kidobtam, és azóta is elutasítom a kezdeményezését.

Tényleg ennyire fillér.aszó legyen valaki, vagy csak én fogtam ki egy ilyet?

26N

2022. aug. 14. 07:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
91%

Azért az nagyon szomorú, hogy valakinek ott (is) bukik meg a kamuja, hogy megközelítőleg sem tudja elképzelni milyen árak vannak Görögországban. Mármint nem ironizálok, hanem tényleg szomorú, hogy annyira csóró az átlag népesség, hogy egy ilyen tipikus olcsóbb országot sem engedhet meg magának. És akkor ebből lesznek az ilyen frusztrált sikertelen emberek által kiírkált gyenge provokatív kérdések, amikbe Görögországnál luxibb országot nem tud beleírni a kérdező, mert még ide sem jutott el soha életében, nem hogy tényleg drága helyekre amikkel lehetne pukkasztani a polgárokat.

Holnap indulok Athénba, majd figyelem az árakat. De ezek teljesen irreálisak.

2022. aug. 14. 14:13
 52/69 anonim ***** válasza:
100%
50. Az a baj hogy ez egy pasi, akinek meg annyi esze sincs hogyha valami draga kiruccanast akar bekamuzni akkor kicsit eszakabbra kellett volna vizionizalni a kamusztorit, mondjuk Izlandra vagy Norvegiaba, ott batran eltapsolhatja az emlitett osszegeket, de akkor meg lehet keveset is mondott.
2022. aug. 14. 14:14
 53/69 anonim ***** válasza:
100%

Helyileg hol volt ez Görögországban ? A szállodakban kiemelten jó a reggeli igy nem értem miért nem felelt meg, mivel svájci, nemet, angol turistáknak is megfelel ahol az átlagbér is a magyar többszöröse.

Ez a brunch amit írsz nem tudom hol talahato meg - itt élek az orszagban - mivel nem divat a Budapesten megszokott brunch helyek. De vannak jó pékségek ahol igényesen tudsz reggelizni max 10€ kaveval.

A vacsora más már de lényeges lett volna leírni hol pontosan.

Magyaroszágon se azonosak az árak Balatonfüreden meg Kelebián a határátkelő melletti faluba.

2022. aug. 14. 17:13
 54/69 anonim ***** válasza:
78%

Mykonosz. Ha igaz is a történet ott is vannak olcsobb helyek de köztudott hogy az a sziget az ország LEGDRÁGÁBB ÉS LEGKORRUPTABB helye igy nem kell meglepődni az árakon. Volt aki ott 1300€ fizetett egy spagettire, de van 50€ saláta és 150€ napágy a Pricipato beach barba.

Mentél volna Rodoszra ott nodmális arak vannak.

2022. aug. 14. 17:18
 55/69 anonim ***** válasza:
65%

[link]

600€ a kepen lathato rak Mykonoszon

2022. aug. 14. 17:21
 56/69 anonim ***** válasza:
73%

[link]

1300€ kalamári is van.

Mykonosz a lehúzás központja , sajnos benne vannak vastagon ebbe a helyi szervek rendőrség meg az alban maffia is.

2022. aug. 14. 17:23
 57/69 anonim ***** válasza:
71%

56. Nekem mondjuk pont mult honapban jottek onnan haza a kollegamek, es nem tortent veluk ilyen. A helyet pedig "meglepoen olcsonak" titulaltak, ahhoz kepest sokkal dragabbra szamitottak.

Mi mikor Rodoszra mentunk akkor onnan is lehetett talalni ilyen cikkeket, hogy atvertek a gazdag turistakat es chargeoltak oket tobbszaz eurora 3 rakfalatka miatt, de mi nem jartunk igy. :)

2022. aug. 14. 17:34
 58/69 anonim ***** válasza:
61%
57# megkerdezhetem hogy a kollégánők megközelítőleg mennyit keresnek? A “meglepően olcsó” kifejezés érdekes nekem aki ebben itt Görögországban él. De valóban igaz vannak olcsóbb és dragabb helyek a cikkekben szereplő étteremek pedig a felkapottak.
2022. aug. 14. 18:10
 59/69 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy én azt nem értem, amit az egyik hozzászóló írt, hogy hogyan tudott jóllakni hat ember borral egy étteremben 36 euróból? Amikor itthon is nehéz annyiból 2 főre egy egyszerűbb, nem luxus étteremben. Szeretnék én is ilyen árakkal nyaralni, mert a szomszédos országokban is irreálisan olcsó lenne, nemhogy egy turistaparadicsomban. Mykonos pedig valóban felkapott hely, én mondjuk emiatt nem oda mennék, ha véges a költségvetés. Biztos van ezer másik hasonló hely is.

De továbbra is szívesen reggeliznék a pasiddal, tényleg dobd már át a számát légyszi. Ha megadod a számát, akkor elhiszem hogy nem vagy troll és leoltok minden trollt kiáltó hozzászólót, ígérem.

2022. aug. 14. 22:07
 60/69 anonim ***** válasza:
73%

2€ a suvlaki, ez nehany éve lehetett ugy hogy ettek mondjuk 1 szuvlakit meg rendeltek 2 adag sult krumplit meg egy nagy gorog salatat és ezt el osztottak ilyen taverna jellegű helyen egymás között. Igy kijön a 36€

Anno volt egy szuvlaki 1.5€ vegyünk ebbol 6 db ami 10€

2 nagy adag krumpli 6€

1 nagy saláta 4€

6 ital momdjuk 6€

De ez is nehany éve mert felmentek itt is az arak

2022. aug. 14. 22:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!