Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket alázott már meg így a pasitok?
Hosszú lesz a story, de leírom:
PAsimmal együtt voltunk 8 hónapja már, és meglepett így nyárra egy nyaralással görögországba.
1 hét szállodában, reggeli az árban. Itt kezdődtek a gondok, mert nekem nem ízlett a reggeli, így már másnap mondtam is neki, hogy menjünk brunch-ra a környékbeli éttermekbe. 3. nap ezen kiakadt, mivel 30euró/fő egy reggeli, és hogy ez neki "nem fér bele, mert max 100-120 euróval számolt / nap".
Mondtam neki, hogy mit képzel, majd itt gyrosozok meg pizzázok neki egész nap? Így jól összevesztünk már a 4. nap, mert hogy " én sokat költök". Bocs, de csak megengedhetek már pár szuvenírt a családnak, barátnőknek, kollégáknak. Nem nagy cuccok, hűtőmágnes, egyéb csecsebecsék, filléres 3-4 eurós tételek 10-15 embernek.
Amint hazaértünk kidobtam, és azóta is elutasítom a kezdeményezését.
Tényleg ennyire fillér.aszó legyen valaki, vagy csak én fogtam ki egy ilyet?
26N
Valszeg ez egy troll.
Kérdező te mit fizettél?
Én még pofán is vágtalak volna ha válogatsz, azt ennél emiért megfizettél.
Mi az hogy ő vegyen neked mindent?
Te nagyon prosti vagy ezzel a nyavajgásoddal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!