Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket ez izgat? Vagy csak az apakomplexusos lányokat izgatja? 22l
Izgat titeket az a gondolat ha nálatok jóval fiatalabb lánnyal szexeltek, h ő korban lehetne a lányotok is?
Én ezen volt h elgondolkodtam, és kicsit felizgatott.
A pasikat is felizgatja ez? Vagy ez már túl beteges? :(
ez a pedofília, ja és egyben beteges is ha valaki, olyan lánnyal szeretkezik, aki gyakorlatilag a lánya lehetne ( ne kommenteljétek a hozzászólásomat, nem kell mentegetőzni, attól még beteges, kifogásokat lehet keresni, de a tényeken nem változtat)
lehet lepontozni :)
engem izgatna "jóval fiatalabb", de még 28 vagyok, így a 14-16 még annyira nem lehetne a lányom
amúgy ugyanúgy van anyakomplexus is és sok idősebb pasit izgatják a lánya korabeliek
Gondoltam h lesz olyan aki nem tudja értelmezni a kérdést!
Hogy lenne már pedofilia mikor pl egy 40 év feletti férfi egy 18 év feletti lánnyal szexel?
34 éves vagyok, mondjuk engem felizgat, milyen lenne egy 20 éves lánnyal :) Oké, nem lehetne a lányom mert csak 14 év lenne köztünk, de roppant izgató, hogy egy ilyen kis "fiatalkát" tanítgathatnék az ágyban :))) Ez nagyon izgalmas és sok férfit izgat ez. De ebből nem lehetne jó tartós kapcsolat, a generációs különbségek miatt.
34 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!