Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket ez izgat? Vagy csak az apakomplexusos lányokat izgatja? 22l
Figyelt kérdés
Izgat titeket az a gondolat ha nálatok jóval fiatalabb lánnyal szexeltek, h ő korban lehetne a lányotok is?
Én ezen volt h elgondolkodtam, és kicsit felizgatott.
A pasikat is felizgatja ez? Vagy ez már túl beteges? :(
2021. márc. 20. 18:46
21/40 anonim válasza:
Engem nem izgat jobban, mint egy velem egykorú nővel. Most 45 éves vagyok, van is egy 23 éves lány, aki "zaklat" de nem jelent semmit, hogy ennyivel fiatalabb és le tudok feküdni vele. Nem is zavar a korkülönbség és arra sem gondolok, hogy a lányom lehetne. Aki arról fantáziál, hogy a lánya, az már nagyon beteg. Egyébként a velünk egykorúakról sem gondoljuk, hogy a testvérünk is lehetne.
22/40 anonim válasza:
34 vagyok a párom 21.
18 volt amikor megismertem.
Èlvezetes volt ès mindig is èlvezetes lesz fiatalabb csajjal lenni.
Igy 34 èvesen egy 15 èvest is kipròbálnèk csak ne legyen szűz.
A pedofilozòs meg annyira nincs kèpbe hogy az vicc.
24/40 anonim válasza:
Nekem ez tetszene! Nyitott lennék egy ilyen kapcsolatra! f.
25/40 anonim válasza:
Nagyon izgató egy fiatal csajszival beindit bár lenne!
26/40 anonim válasza:
Engem is izgat a dolog ,de azért nagykoru alatti lányt nem vállalnék be csak csodálnám!
27/40 kisördög1 válasza:
Nem beteges, de ha az is lenne akkor is nagyon izgató egy ilyen kapcsolat. Szívesen élném meg újra a magam részéről!
28/40 anonim válasza:
Igen ez izgató tud lenni nagyon. Minden férfi vágyik fiatalabb lányra
29/40 anonim válasza:
Lett volna rá lehetőségem, de nem éltem (vissza) vele. (F)
30/40 anonim válasza:
Mindig is a fiatalabb lányok jöttek be. Most 45 már elmúltam, de általában kb 18-22 éves lányokat célzom meg alkalmi/pár alkalmas szexre, szívesen. Sosem gondoltam úgy egyikre sem, hogy a lányom is lehetne, pedig gyakran használom őket hosszabb, rövidebb időre szexpartnerként. A mostani lány 21 éves aki nagyon keresi a társaságom,persze, hogy kihasználom a lehetőséget és használom a testét, mert könnyen adja magát,és gyönyörű formás, cserébe persze biztos vár valami plusz előnyhöz jutást is , de hát az már más sztori. A lényeg, hogy sosem jutott eszembe, hogy a lányom is lehetne bármelyik is, csak hogy izgatóak a csinos, szexi fiatal lányok és használni akarom őket, a szex minden formájában. Lehet, mert fiaim vannak azért nem zavar ez, ha lányom lenne lehet másképp néznék a fiatal lányokra. Ezt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!