Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki az idősebb férfiakhoz vonzódik, annak mindenképp apakomplexusa van?
Figyelt kérdés
Mivan ,ha ő nem jön ki jól a saját korosztályával,és ezért vonzódik az idősebb férfiakhoz.2017. máj. 7. 12:28
1/7 Ramone válasza:
A sikertelenség is lehet válasz... Nem biztos hogy apakomplexus csupán a saját korosztályába nem tud valamiért beilleszkedni
Vagy lehet hogy pénzt akar és egy idősebb embernek már van munkája esetleg az apakomplexus inkább lelki mint szexuális jellegű vonzódás szerintem
2/7 anonim válasza:
Nem, dehogy is. Vannak, akiknek egyszerűen ez jön be, s semmi apásat nem látnak benne. Mind a kettő miatt szívesen vagyok ilyen lánnyal :)
F/40/Budapest
3/7 A kérdező kommentje:
2 ne irosgass privit ,igszából arra se voltam kiváncsi ,hogy honnan írsz...
2017. máj. 7. 12:35
4/7 anonim válasza:
Nyilván ha 5-10 évvel idősebb jön be neki akkor nem. De ha már 20 évvel idősebbek akkor valószínűleg az van neki. 27/F
6/7 anonim válasza:
Sírnak a vén fszok, hogy nem kellenek a fiatal kérdezőnek... :'D Hisztis picsk vagytok.
7/7 anonim válasza:
Nekem fiatal csajom van. Nincs komplexusa. De ahogy elnézem a fiatalabb kollégáimat... 50-60 kilós szégyen mind, 0 aggyal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!