Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha mosz csak az idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mosz csak az idősebb férfiak vonzanak attól majd még lehet normális kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Nyilvan apakomplexusom van. Ezt tudom jól.

Apámmal rossz a viszonyom. Le se tojta a fejem soha.

Eddig még nem volt párkapcsolatom. Nem is gondolkoztam még el rajta igazán, hogy mi lehet a gond. De egyre jobban látom, hogy az a baj egyáltalán nem vonzanak a korombeli fiúk.

Persze ugyanúgy vetek rájuk egy-egy elismerő pillantást de különösképp nem mozgatnak meg túlságosan.

Példának okáért van két ismerősöm. Apa és fia. A srác tényleg helyes. A barátnőim oda meg vissza vannak érte. Belőlem nem vált ki semmit. Csak annyi, hogy tényleg jól néz ki. De szexuálisan abszolút semmi.

Az apja viszont...elég annyi, hogy elmegy mellettem és beleborzongok.

Egyszerűen csak a nálam jóval idősebb férfiak váltanak ki reakciót.

Tudom, hogy ez nem jó így.

Állandóan azzal nyaggat a család,barátok, rokonok, ismerősök hogy mikor lesz már pasim. Én ilyenkor csak azt mondom, hogy alakulóban vagyok egy fiúval. Általában ezzel megelégednek.

Nem tudja senki, hogy nem is tudnék összejönni korombelivel, fiatallal mert nem érdekelnek.

Idősebbel meg azért mert nem merek. Oké ez fura.

De nem akarom, hogy azt higyjék, hogy a pénze miatt vagyok a férfival vagy érdekből vagy valami. Különben sem tudnék semmit nyújtani egy 30-as 40-es férfinak.

Nem tudom mit tegyek. Teljesen kétségbe vagyok esve.

Mit tehetnék, hogy változzon valami? Én a saját korosztályomhoz akarok vonzódni. De egyszerűen nem megy.

Kérlek vegyétek komolyan a kérdést és lehetőleg kultúráltan válaszoljatok. Nagyon fontos. Köszönöm előre.

18l

2017. nov. 4. 20:07
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*most
2017. nov. 4. 20:08
 2/16 anonim ***** válasza:
53%

A szüleim közül apukám 29, anyukám 22 éves volt, amikor összeházasodtak 1993-ban. Azóta is jól megvannak három gyerekkel, köszönik szépen és elég jó családban nőttem fel.

Nekem is jó példának szolgálnak ebben, hogy nem kell ilyen állatkodás, hogy muszáj csak korban pár éven belüli embert találnod magadnak.

21/F

2017. nov. 4. 20:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyanez. De én is attól tartok ,hogy nem vagyok egy szinten egy harmincassal pl. Egyelőre nem keresek kapcsolatot, csak randizgatok az idősebbekkel, hátha lesz olyan, akivel egy szinten mozgunk. Amúgy meg én még megnézni sem nézem meg a velem egykorúakat. 21/L
2017. nov. 4. 20:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
3, Az a tapasztalatom hogy igen is nyújthat egy 21 vagy 19 éves lány egy harminc feletti férfinak is valamit. Mikor ilyen kapcsolatom volt nyilván tisztában voltam vele hogy a lány nem feltétlenül klasszikus párkapcsolatot akar de nem is a pénzem de hogy két ember bármely értelemben ki tudja egészíteni egymást az nem a kortól függ. Nyilván alap dolog hogy nem teszünk valóban rosszízű megjegyzéseket a másik korára, és akár fiatalabb a lány 10 15 évvel ugyan úgy jár a tisztelet mint bárkinek. Szerintem...
2017. nov. 4. 21:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

" Különben sem tudnék semmit nyújtani egy 30-as 40-es férfinak. " - gondold végig, mit tud nyújtani egy pl. 34 éves pasinak egy 28 éves nő, amit te nem.

Akár ide is leírhatod...

2017. nov. 4. 23:30
 6/16 anonim ***** válasza:
24%
40-es férfi vagyok.Biztos tudnál nyújtani nekem valamit. :)
2017. nov. 8. 18:06
 7/16 anonim válasza:
76%
Hat igen itt a jo pelda, lasd utolso hozzaszolo hogy mi a hatulutoje ennek a dolognak... Ha az az erettebb pasi eleve ugy kezdi, hogy neki biztosan nyujthatsz valamit(korodbol adodoan) akkor valszeg perverz(bocsi utolso). Ebbol sajna tobb van mint gondolnad. De ha sikerul normalisat talalnod(ritka, es az elejen nagyon konnyen el tudjak hitetni hogy jpl fpg mukodni a dolog, van eleg tapasztalatuk) akkor kifoghatsz akar igazan jot is, ezt is epp a tapasztalatuk miatt. Csak meg kell tanulni kiszurni a kejenceket, kiveve ha arra buksz amit nem feltetelezek. Amugy, en sem tudtam sokaig semmit kezdeni a velem egykoruakkal, gyerekeknek tuntek mind. Aztan lett egy nagyszeru ferjem(nemet) aki 3evvel idosebb nalam. Es orulok hogy igy lett mert az is nehez az idosebbekkel hogy elfogadtasd a kornyezeteddel. 27l
2017. nov. 30. 07:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Kollégámmal szoktam beszélgetni akkor szóba szokott jönni az egyik legjobb barátja. Kapaszkodj: 26 évvel fiatalabb barátnővel kezdett ki, azóta gyerek van és elvannak szépen. :) Persze, hogy "társadalmilag nem elfogadott", hány olyan dolog van ami nem elfogadott és mégis tud működni??? Ne frusztráld magadat ezen szerintem, ha neked ez jön be, akkor ha elnyomod csak rombolod magadat és olyan pszichológiai betegségek zúdulnak a nyakadba, hogy később látod kárát akár fizikai formában! Ezek a megfelelési kényszerek csak rossz dolgokat szülnek! Aki téged szeret az úgy is el fogja fogadni a döntésedet! Aki meg nem, az meg tehet egy szívességet :P ENNYI! :)
2017. dec. 1. 19:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Még1 dolog, erre még reagálni szerettem volna: " Különben sem tudnék semmit nyújtani egy 30-as 40-es férfinak."

OK! akkor fordítsuk meg a dolgot (persze magam ellen beszélek, 39 múltam nemrég) de legyünk igazságosak!

Mit tud neked nyújtani egy korombeli pasi??? Tud olyan agilis, energikus, fiatalos, "ránctalan" lenni, mint egy korodbeli srác? Most nem feltétlen szexre gondolok, mert vannak 30-40-es pasik akik biztos topposak az ágyban még fizikailag is. Hiába edzek, hiába tartom karban magamat, azért sokunk nem tudja letagadni, hogy már bizony közel a 40. :) Persze mögöttünk a sok év, megannyi élettapasztalat, már esetleg kialakult egzisztencia stb. ez ok, de nekem sem kellene könyörögni, hogy újra 20-as éveim elején járjak külsőleg pl. x)(Még1x: nem hanyagolom el magamat, de azért na) :)

Szóval ne stresszelj! :)

2017. dec. 1. 19:08
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Hasznosak voltak és elgondolkodtatóak. :)

2017. dec. 1. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!