Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mosz csak az idősebb férfiak vonzanak attól majd még lehet normális kapcsolatom?
Nyilvan apakomplexusom van. Ezt tudom jól.
Apámmal rossz a viszonyom. Le se tojta a fejem soha.
Eddig még nem volt párkapcsolatom. Nem is gondolkoztam még el rajta igazán, hogy mi lehet a gond. De egyre jobban látom, hogy az a baj egyáltalán nem vonzanak a korombeli fiúk.
Persze ugyanúgy vetek rájuk egy-egy elismerő pillantást de különösképp nem mozgatnak meg túlságosan.
Példának okáért van két ismerősöm. Apa és fia. A srác tényleg helyes. A barátnőim oda meg vissza vannak érte. Belőlem nem vált ki semmit. Csak annyi, hogy tényleg jól néz ki. De szexuálisan abszolút semmi.
Az apja viszont...elég annyi, hogy elmegy mellettem és beleborzongok.
Egyszerűen csak a nálam jóval idősebb férfiak váltanak ki reakciót.
Tudom, hogy ez nem jó így.
Állandóan azzal nyaggat a család,barátok, rokonok, ismerősök hogy mikor lesz már pasim. Én ilyenkor csak azt mondom, hogy alakulóban vagyok egy fiúval. Általában ezzel megelégednek.
Nem tudja senki, hogy nem is tudnék összejönni korombelivel, fiatallal mert nem érdekelnek.
Idősebbel meg azért mert nem merek. Oké ez fura.
De nem akarom, hogy azt higyjék, hogy a pénze miatt vagyok a férfival vagy érdekből vagy valami. Különben sem tudnék semmit nyújtani egy 30-as 40-es férfinak.
Nem tudom mit tegyek. Teljesen kétségbe vagyok esve.
Mit tehetnék, hogy változzon valami? Én a saját korosztályomhoz akarok vonzódni. De egyszerűen nem megy.
Kérlek vegyétek komolyan a kérdést és lehetőleg kultúráltan válaszoljatok. Nagyon fontos. Köszönöm előre.
18l
A szüleim közül apukám 29, anyukám 22 éves volt, amikor összeházasodtak 1993-ban. Azóta is jól megvannak három gyerekkel, köszönik szépen és elég jó családban nőttem fel.
Nekem is jó példának szolgálnak ebben, hogy nem kell ilyen állatkodás, hogy muszáj csak korban pár éven belüli embert találnod magadnak.
21/F
" Különben sem tudnék semmit nyújtani egy 30-as 40-es férfinak. " - gondold végig, mit tud nyújtani egy pl. 34 éves pasinak egy 28 éves nő, amit te nem.
Akár ide is leírhatod...
Még1 dolog, erre még reagálni szerettem volna: " Különben sem tudnék semmit nyújtani egy 30-as 40-es férfinak."
OK! akkor fordítsuk meg a dolgot (persze magam ellen beszélek, 39 múltam nemrég) de legyünk igazságosak!
Mit tud neked nyújtani egy korombeli pasi??? Tud olyan agilis, energikus, fiatalos, "ránctalan" lenni, mint egy korodbeli srác? Most nem feltétlen szexre gondolok, mert vannak 30-40-es pasik akik biztos topposak az ágyban még fizikailag is. Hiába edzek, hiába tartom karban magamat, azért sokunk nem tudja letagadni, hogy már bizony közel a 40. :) Persze mögöttünk a sok év, megannyi élettapasztalat, már esetleg kialakult egzisztencia stb. ez ok, de nekem sem kellene könyörögni, hogy újra 20-as éveim elején járjak külsőleg pl. x)(Még1x: nem hanyagolom el magamat, de azért na) :)
Szóval ne stresszelj! :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Hasznosak voltak és elgondolkodtatóak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!