Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket ez izgat? Vagy csak az apakomplexusos lányokat izgatja? 22l
Figyelt kérdés
Izgat titeket az a gondolat ha nálatok jóval fiatalabb lánnyal szexeltek, h ő korban lehetne a lányotok is?
Én ezen volt h elgondolkodtam, és kicsit felizgatott.
A pasikat is felizgatja ez? Vagy ez már túl beteges? :(
2021. márc. 20. 18:46
32/40 anonim válasza:
Hát én annyira nem vagyok öreg,hogy olyannal toltam volna aki lehetett volna a lányom,de reszeltem már 18+-os csajt így 30-on túl,és igen engem a kor is izgatott,és az,hogy nincs akkora tapasztalata mint nekem.
Nekem bejött a dolog,mert olyan volt a csaj,hogy gátlástalanul vágyott a "tanulásra"🤭
33/40 anonim válasza:
Nagyon izgat. Mondjuk 46 vagyok, ha te 22, simán a lányom lehetnél...
34/40 anonim válasza:
Tudom elítélendő de akkor is nagyon felizgat! Ohh..jó lenne!
35/40 A kérdező kommentje:
A szeretőm is 46 éves és néha jó azt rezni h a lánya lehetnék... Fura :)
2021. nov. 14. 08:43
36/40 anonim válasza:
Ez ilyen érzés. Csak később nagyon rossz, hamar egyedül maradhatsz, mit fogsz csinálni az utolsó 20...30 évedben ?
37/40 anonim válasza:
Nagyon izgató pláne ha így érzed nekem nagyon tetszene! 😉
39/40 anonim válasza:
Izgat a gondolat,de még jobban ha valóság is lenne!
40/40 anonim válasza:
Engem izgat, nagyon tetszene! F/50+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!