Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket alázott már meg így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket alázott már meg így a pasitok?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz a story, de leírom:

PAsimmal együtt voltunk 8 hónapja már, és meglepett így nyárra egy nyaralással görögországba.

1 hét szállodában, reggeli az árban. Itt kezdődtek a gondok, mert nekem nem ízlett a reggeli, így már másnap mondtam is neki, hogy menjünk brunch-ra a környékbeli éttermekbe. 3. nap ezen kiakadt, mivel 30euró/fő egy reggeli, és hogy ez neki "nem fér bele, mert max 100-120 euróval számolt / nap".

Mondtam neki, hogy mit képzel, majd itt gyrosozok meg pizzázok neki egész nap? Így jól összevesztünk már a 4. nap, mert hogy " én sokat költök". Bocs, de csak megengedhetek már pár szuvenírt a családnak, barátnőknek, kollégáknak. Nem nagy cuccok, hűtőmágnes, egyéb csecsebecsék, filléres 3-4 eurós tételek 10-15 embernek.

Amint hazaértünk kidobtam, és azóta is elutasítom a kezdeményezését.

Tényleg ennyire fillér.aszó legyen valaki, vagy csak én fogtam ki egy ilyet?

26N

2022. aug. 14. 07:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
40%
Legtöbb ember az életben el se jut olyan helyre mint te... ráadásul ingyen...és még te reklamálsz, jó hogy időben megszabadult tőled a csávó, különben örülj hogy nem lettél nyakon verdesve, simán azt is megérdemelted volna.
2022. aug. 14. 09:50
 22/69 A kérdező kommentje:

Akik itt kamunak titulálják a sztorit gondolom élettelen kockák, meg irigy nők mind.

Csak úgy megsúgom, hogy a barátnőim pasijai megengedhették mindezt mindeféle rinyálás nélkül.

Jah, hogy ők tanultak, hogy mérnökök meg informatikusok legyenek, nem a gyárban melóznak 3 műszakban.

2022. aug. 14. 10:07
 23/69 anonim ***** válasza:
90%
És te a követelőző nagy pofád és a büdös kis picshádon kívül mit teszel a kapcsolatba?
2022. aug. 14. 10:16
 24/69 anonim válasza:
84%
Jobban teszed ha el bujsz szégyenedbe egy szekrényebe és élő sem jössz egy hétig, a yorkiddal együtt. Én az biztos hogy el zavartalak volna a halál f@szára téged. Vissza ne menjen hozzád az ember, mert akkor élete végéig siralom házban lesz melletted.
2022. aug. 14. 10:19
 25/69 anonim ***** válasza:
94%

De jót röhöghet az incel troll, talán ki is veri azokra a válaszokra amikben ezt a nemlétező csajt szidják.

Nagyon kilóg a lóláb. Tipik incel provokátor alakít egy nőt azon sztereotípiák mentén ahogy ezek a szerencsétlenek elképzelnek minket 🤡

2022. aug. 14. 10:29
 26/69 anonim ***** válasza:
87%
Milyen szépet álmodtál drágám.
2022. aug. 14. 10:30
 27/69 anonim ***** válasza:
88%
Remélem én is legbelül, hogy troll
2022. aug. 14. 10:32
 28/69 anonim ***** válasza:
87%
Dobd át a pasid számát légyszi! Én megenném azt a reggelit, vihet engem helyetted utazgatni.
2022. aug. 14. 10:35
 29/69 anonim ***** válasza:
34%
Neked megtiltotta valaki, hogy legyen nálad pénz? Pénzéhes r.banc vagy.
2022. aug. 14. 10:43
 30/69 anonim ***** válasza:
92%
Méginkább egyértelmű, hogy kamu.
2022. aug. 14. 10:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!