Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket alázott már meg így a pasitok?
Hosszú lesz a story, de leírom:
PAsimmal együtt voltunk 8 hónapja már, és meglepett így nyárra egy nyaralással görögországba.
1 hét szállodában, reggeli az árban. Itt kezdődtek a gondok, mert nekem nem ízlett a reggeli, így már másnap mondtam is neki, hogy menjünk brunch-ra a környékbeli éttermekbe. 3. nap ezen kiakadt, mivel 30euró/fő egy reggeli, és hogy ez neki "nem fér bele, mert max 100-120 euróval számolt / nap".
Mondtam neki, hogy mit képzel, majd itt gyrosozok meg pizzázok neki egész nap? Így jól összevesztünk már a 4. nap, mert hogy " én sokat költök". Bocs, de csak megengedhetek már pár szuvenírt a családnak, barátnőknek, kollégáknak. Nem nagy cuccok, hűtőmágnes, egyéb csecsebecsék, filléres 3-4 eurós tételek 10-15 embernek.
Amint hazaértünk kidobtam, és azóta is elutasítom a kezdeményezését.
Tényleg ennyire fillér.aszó legyen valaki, vagy csak én fogtam ki egy ilyet?
26N
Akik itt kamunak titulálják a sztorit gondolom élettelen kockák, meg irigy nők mind.
Csak úgy megsúgom, hogy a barátnőim pasijai megengedhették mindezt mindeféle rinyálás nélkül.
Jah, hogy ők tanultak, hogy mérnökök meg informatikusok legyenek, nem a gyárban melóznak 3 műszakban.
De jót röhöghet az incel troll, talán ki is veri azokra a válaszokra amikben ezt a nemlétező csajt szidják.
Nagyon kilóg a lóláb. Tipik incel provokátor alakít egy nőt azon sztereotípiák mentén ahogy ezek a szerencsétlenek elképzelnek minket 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!