Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket alázott már meg így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket alázott már meg így a pasitok?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz a story, de leírom:

PAsimmal együtt voltunk 8 hónapja már, és meglepett így nyárra egy nyaralással görögországba.

1 hét szállodában, reggeli az árban. Itt kezdődtek a gondok, mert nekem nem ízlett a reggeli, így már másnap mondtam is neki, hogy menjünk brunch-ra a környékbeli éttermekbe. 3. nap ezen kiakadt, mivel 30euró/fő egy reggeli, és hogy ez neki "nem fér bele, mert max 100-120 euróval számolt / nap".

Mondtam neki, hogy mit képzel, majd itt gyrosozok meg pizzázok neki egész nap? Így jól összevesztünk már a 4. nap, mert hogy " én sokat költök". Bocs, de csak megengedhetek már pár szuvenírt a családnak, barátnőknek, kollégáknak. Nem nagy cuccok, hűtőmágnes, egyéb csecsebecsék, filléres 3-4 eurós tételek 10-15 embernek.

Amint hazaértünk kidobtam, és azóta is elutasítom a kezdeményezését.

Tényleg ennyire fillér.aszó legyen valaki, vagy csak én fogtam ki egy ilyet?

26N

2022. aug. 14. 07:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
87%
Jól tetted hogy dobtad, igy legalább talál egy normális nőt
2022. aug. 14. 12:46
 42/69 anonim ***** válasza:
99%

Ez 100%, hogy kamu és provokáció:) anyósom évekig élt Krétàn, ami messze nem a legolcsóbb sziget, de hiába próbálkoztunk, sosem sikerült 60 eurót eltapsolni egy étteremben, pedig ettünk mi mindent, tengeri herkentyűt is közvetlenül a parton egy elég előkelő helyen, de még akkor se. Mivel a nyugati àrakhoz vagyunk szokva, nekünk irtó olcsó volt Görögország. Még akkor is 36 euróra jött ki a számla, amikor hatan voltunk, és a hasunk kettéàllt, annyit ettünk, plusz mellé még bor, meg raki, meg ami belefér.

Másrészt meg azért gondolom, hogy oltári nagy kamu, mert még a brunchos helyeken se igen adnak màst, mint amit a szàllodàban reggeli gyanánt... Szóval akkor azt megeszed, de a szàllodait nem? Van itt baj a toronyban....

De jól tetted, hogy kidobtad, legalább megmenekült tőled :) és majd talál egy normális csajt, aki értékeli ezt is.

2022. aug. 14. 13:02
 43/69 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ahogyan írtad, három műszakban tolja. Ezek szerint értéket teremt, abból élünk mindannyian.

Egyébként mérnök vagyok, de a pénzt a kétkezi munkások keresik, abból van nekem is keresetem, én csak hozzájárulok egy-egy termék előállításához.

Ha az ismerőseid is egyetértenek veled, akkor sajnos az egész környezeted anyagias, lenéző, szánalmas bagázs.

2022. aug. 14. 13:07
 44/69 A kérdező kommentje:
Mykonos-on voltunk..
2022. aug. 14. 13:09
 45/69 anonim ***** válasza:
88%

Te csóró vagy.? A párod az útra hívott meg, nem a hülye idétlen barátnőidnek ajándék vásárlásra.

N 30

2022. aug. 14. 13:11
 46/69 anonim ***** válasza:
90%
Ezt tuti valami férfi írta ki, aki így akarja lejáratni a nőket :D
2022. aug. 14. 13:37
 47/69 anonim ***** válasza:
100%
Mykonoson is akkor 60 euro egy foetel ha 1 hetig lobsteren vagy hajlando elni.
2022. aug. 14. 13:56
 48/69 A kérdező kommentje:
47, látszik hogy te se voltál még a faludon kívül sehol.
2022. aug. 14. 14:00
 49/69 anonim ***** válasza:
91%
48. De, speciel Gorogorszagban rengetegszer, ahogy itt sokan masok is, ezert is tudjuk hogy nem egy olyan luxi dolog ahogy itt eloadod.
2022. aug. 14. 14:02
 50/69 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem kövezzük meg a némbert;) :DDD
2022. aug. 14. 14:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!