Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket alázott már meg így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket alázott már meg így a pasitok?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz a story, de leírom:

PAsimmal együtt voltunk 8 hónapja már, és meglepett így nyárra egy nyaralással görögországba.

1 hét szállodában, reggeli az árban. Itt kezdődtek a gondok, mert nekem nem ízlett a reggeli, így már másnap mondtam is neki, hogy menjünk brunch-ra a környékbeli éttermekbe. 3. nap ezen kiakadt, mivel 30euró/fő egy reggeli, és hogy ez neki "nem fér bele, mert max 100-120 euróval számolt / nap".

Mondtam neki, hogy mit képzel, majd itt gyrosozok meg pizzázok neki egész nap? Így jól összevesztünk már a 4. nap, mert hogy " én sokat költök". Bocs, de csak megengedhetek már pár szuvenírt a családnak, barátnőknek, kollégáknak. Nem nagy cuccok, hűtőmágnes, egyéb csecsebecsék, filléres 3-4 eurós tételek 10-15 embernek.

Amint hazaértünk kidobtam, és azóta is elutasítom a kezdeményezését.

Tényleg ennyire fillér.aszó legyen valaki, vagy csak én fogtam ki egy ilyet?

26N

2022. aug. 14. 07:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is kamu, de ha mégsem, akkor szerencsés a srác, hogy megszabadult tőled. Az ilyen csajtól mentsen meg az Isten mindenkit!
2022. aug. 14. 08:31
 12/69 anonim ***** válasza:
100%
Igazi hüle pita vagy, kidobnálak, mint a kényes macskát szokták fosni télen és bunda nélkül...pfff
2022. aug. 14. 08:39
 13/69 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi de

1, eleve kidobattad vele a 30eurót a reggeli miatt mert neked nem ízlik ,( pedig kifizette a szallasnàl) így h regelizz plusz pénz

2,a családnak 1 1 mágnes oké, de a barátnőidét meg a kollégákét miért ő vegye?

3 Te vittél pénzt magaddal " azért"??

4 azért napi 100 120eurót elszórni úgy h tulajdonképpen a kajátok szinte megvan a szállodában nem kevés

2022. aug. 14. 08:43
 14/69 anonim ***** válasza:
100%
Kamu
2022. aug. 14. 08:49
 15/69 anonim ***** válasza:
96%

Mi lesz a szomszéddal, a postással és a gyakori kérdések felhasználóival?

Én komolyan törlöm magam, hogyha nekem nem hoztál hűtőmágnest!

(Egyébként "kollégáknak". Tehát neked is van kereseted. Pont ebből látszik, hogy a kérdés egy kamu. A reggelin való összeveszést még talán el is tudnám hinni, hogy valós és megtörtént, de ezt a szuveníres mágneses történetet már nem. )

Pedig azért megnézném, hogy bemész a munkahelyedre és előadod a kollégáknak, hogy hát nagyon jó volt a nyaralás de nem hoztam nektek semmit mert ez a fillérb...ó volt pasim még egy hűtőmágnest is sajnált megvenni.

2022. aug. 14. 08:51
 16/69 A kérdező kommentje:

Már bocs, de miért adnék bele pénzt??

Ő hívott meg, ő a férfi.

Csak a reggeli volt a szállásban.

Amit a yorkiemnak nem adnék (rántotta, bacon, sajtok, zöldség, gyümölcs), a vacsorát éttermekben ettük. Volna, ha nem sajnálja a pénzt egy normálisra. De amikor meglátta, hogy 60euró egy jobb főétel, ott is ment már a rinyálás.

2022. aug. 14. 09:13
 17/69 anonim válasza:
52%

Ja persze miért is adnál bele, csak ki használod a másikat, tipikus nő...

Az hogy neg hív téged az nem azt jelenti hogy te neked semmivel nem kell hozzá járulni. Annyi eszed lehetett volna ha már ő meg hív, hogy azt mondod neki hogy, ők de a vacsorát mondjuk én állom. E helyett el mentél egy euró nélkül. Gratulálok hozzá. Tényleg isten mentsen tőled.

2022. aug. 14. 09:18
 18/69 anonim ***** válasza:
100%

Ez tuti kamu. De ha nem, akkor...

- Neked nem ízlett a reggeli, te akartál máshol enni. Miért nem fizetted te?

- 100-120 euro per nap nap neked kevés? A másfél hónapos körutamon átlagolva 41 euro/napra jött ki az össz költésem, és ez nem csak kaja, hanem szállás, utazás, szórakozás, minden, és életem legjobb másfél hónapja volt, nagyon jól éreztem magamat. És voltak benne olyan drága helyek, mint Barcelona vagy Santorini, amik azért eléggé megdobták az átlagot...

- A 10-15 emberrel nagyon túltoltad a sztorit. Amíg olvastam, eszembe se jutott, hogy még azt is képes lettél volna vele kifizettetni... te jó ég. Nem is értem, hogy jutott eszedbe, hogy ne te fizesd...

2022. aug. 14. 09:23
 19/69 anonim ***** válasza:
100%
Na, most már biztos vagyok benne, hogy ez a kérdés egy ordas nagy kamu. tojás, hús, zöldség, gyümölcs, sajtok mind-mind sz4r? Akkor mi az istent lehet mást enni?
2022. aug. 14. 09:29
 20/69 anonim ***** válasza:
100%
és a yorkie-jának sem adná. napersze. kamu az egész
2022. aug. 14. 09:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!