Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak!mit lehet titkolni a párotok elől, ha nem drog, vagy nem nő az ok?
Olyanikat csinál pl hogy nem mondha épp hol van, vagy hazudik hogy x helyen van, bemegyek az x helyre ami vagy zárva van, vagy azt mondják hatarozottan, hogy nem volt itt. Mikor ő meg ragaszkodik ahhog hogy de ott volt es mondtam rendben akkor menjünk be együtt beszélgessünk velük, akkor meg hirtelen ideges támadó lesz, nem jön be velem.
Viszont bármi ilyen van, hogy nem mondja meg éppen hol van, viszont ha ráérek mindent azonnal otthagy, és rohan hozzám. És ezt mindig. Bármikor azonnal képes velem találkozni.
Nem gyanakszom nőkre sem, ha haverok drog lenne, azokat meg elmondja.
De valamiből kizár.
Gyakorta hazudik a helyekről, hogy hol van.
Jo. Nem írom le még husszor ugyanazt ha sikerült itt felfogni, ha nem.
En mondjuk az vagyok ha a dédimmel.is beszélek en képes vagyok ugyanazt addig elmondani míg meg nem erti.
Ott is szólt már rám egy csaladtag hogy engedjem el öreg már.
Ha meg itt a gyk-n értetlenek en keszséggel leirom ugyanazt ujra tobbféleképpen is hátha megertik.
Lehet gyakorolnom kéne tenyleg az elengedest.
50# gyakorlom épp az elengedést higy ne irjam le 21.alkalommal ugyanazt.
Kibirom kibirom kibirom
Akkor minek kérdezgetsz minket állandóan? Tök nyilvánvaló a helyzet, így félelmetes a naivitásod.
Vegyél magad elé egy füzetet és ceruzát és írd le akkor az iszonyat kreatív teóriáidat, hogy hol lehet.
Az írásképed meg annyira jellegzetesen borzalmas, hogy tényleg felismerhető vagy. Maradtál az agresszív drogos pasid mellett? Igénytelen vagy... Azok után meg főleg, hogy itt sírtál, hogy a NANE is segít neked, akkora a baj!
Sok pofon fog még érni ennyi ésszel kislány.
Nyilvánvaloan más van itt nem nő.
Es mégcsak nem is szex. Mert egy bi haverjábol is elképzelhetetlen hogy kiveszi a szájábol es rohan hozzam. Vagy az is hogy hirtelen kitisztul az agya, ha illuminált lenne.
D.gás kozben vagy nő stb mellett meg nem is telefonozik, ha ezren hívják is a cuccért, se.
Munkábol kirohanás oka: nem vettem neki fel a telefont es kirohant keresni égen földön hogy hol vagyok.
Elképzelem, hogy a férjem hív, épp dolgozom vagy a zuhanyzom vagy bármi és ő eldobja a zártszelvényt, beugrik az autóba, nekiindul a megyének, hogy megkeressen, hol lehet a kicsi felesége... na hagyjál.:)))
56# nemsok ilyen pasi van valóban.
Ha engem nem talál neki 200 a vernyomasa kb.
Sőt amikor ELVILEG orgiákon van amiket itt irnak, és hivom, szinte erőszakosan azonnal akar látni, holott en csak random felhivtam csak ugy, nem talalkozas miatt!
Es olyan szinten ledominál hogy ha nem is akarok akkor is talalkoznom KELL vele.
Komoly munkahelyen van. Nagyon félti is es nem is kisember ott. Es rengeteget bele is ad.hivatastudata is van.
De ha en nem vagyok meg, nekem már amugy ez panikrohamgyanus is. Fizikai tünetei is vannak.
Rohan hozzám remeg, izzad a tenyere, 200 al száguld, mintha tőlem jobban függne mint a drogtól. Meg sorolhatnam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!