Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak!mit lehet titkolni a párotok elől, ha nem drog, vagy nem nő az ok?
Olyanikat csinál pl hogy nem mondha épp hol van, vagy hazudik hogy x helyen van, bemegyek az x helyre ami vagy zárva van, vagy azt mondják hatarozottan, hogy nem volt itt. Mikor ő meg ragaszkodik ahhog hogy de ott volt es mondtam rendben akkor menjünk be együtt beszélgessünk velük, akkor meg hirtelen ideges támadó lesz, nem jön be velem.
Viszont bármi ilyen van, hogy nem mondja meg éppen hol van, viszont ha ráérek mindent azonnal otthagy, és rohan hozzám. És ezt mindig. Bármikor azonnal képes velem találkozni.
Nem gyanakszom nőkre sem, ha haverok drog lenne, azokat meg elmondja.
De valamiből kizár.
Gyakorta hazudik a helyekről, hogy hol van.
Sok olyan drogos van, akin észre se venni, viselkedésen csak, de ez egyén függő.
Nekem is volt egy palim, a kutya nem mondta meg róla h cuccozik, de hozzám nagyon ragaszkodott, voltak számomra fura dolgai, mint pl. kis dolgokon pánik roham, paranoja, túl sok beszéd...
Volt egy haverom, akinek szeretője volt, s igen a feleségének sex köznen is felvette a telót és rohant. De ezt a szerető tudta tisztelte, egyikőjük sem volt független.
De ha megakarsz győződni mi lehet, miért nem figyelteted titokban egy kicsit?
Írjak viszonyítast más férfiakkal róla, vagy nem szükséges?
Olvassátok csak a gyk-t
Rogton elso kerdes jelen pillanatban
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Szabalyosan becsülöm a barátom.
61
22.djére írom nem ürít másba. Ő nem ez.
Köszi szépen, nem szükséges más férfiakhoz viszonyítást írni. Van nekem otthon férj, nem ez a fajta.
Első randi után többet nem vettem volna fel az emberednek a telefont. Nem is vagyunk egy szint.
Azért nem figyelem mert nem tudom tegyek e ebbe energiát.
Őszintén bizonytalan vagyok abban hogy most alljak neki őt követni??
Es ma iams felülír még így is.
Millio masik oasi egy gerinctelen féreg vagy abberált barom vagy mulya kis senki vagy papucs vagy vagy vagy.
Sajnos ha kidobom mindenképpen veszteségnek élem meg. Aztan majd egyszer szembejon valaki aki megkérdez, hali kiscsaj d.gunk? Szinte agyonveretném a legtöbbet.
#66! 50x leírtuk már neked. Azért írta felül a többi férfit, mert a többi a mocsár alján volt, ez meg fél méterrel fölötte, de még mindig bőven a mocsárban.
Majd térjünk vissza erre akkor, ha találkoztál normális férfival, a mocsáron kívül, mert addig, amíg fogalmad nincs arról, milyen normális társadalomban élni, ép férfival, addig csak osztod itt a nem létező észt fölöslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!