Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak!mit lehet titkolni a párotok elől, ha nem drog, vagy nem nő az ok?
Olyanikat csinál pl hogy nem mondha épp hol van, vagy hazudik hogy x helyen van, bemegyek az x helyre ami vagy zárva van, vagy azt mondják hatarozottan, hogy nem volt itt. Mikor ő meg ragaszkodik ahhog hogy de ott volt es mondtam rendben akkor menjünk be együtt beszélgessünk velük, akkor meg hirtelen ideges támadó lesz, nem jön be velem.
Viszont bármi ilyen van, hogy nem mondja meg éppen hol van, viszont ha ráérek mindent azonnal otthagy, és rohan hozzám. És ezt mindig. Bármikor azonnal képes velem találkozni.
Nem gyanakszom nőkre sem, ha haverok drog lenne, azokat meg elmondja.
De valamiből kizár.
Gyakorta hazudik a helyekről, hogy hol van.
A férfiak javarészét lenézem egy senki csicskanak. Mert azok is.
Inkorrektek mocskosagyuak magas körökben kvalifikáltak közt meg pláne. Alja körökben pedig méginkább.
73 ez mar ott bukik hogy minden nővel leállnak a férfiak.
Ritka kivételes ebben is a párom aki ugy leolt nyomulókat ahogy nem szégyelli.
Semmi ilyenről szó sincs. Én nem félek szakítástól. És ez mégcsak nem is téma. Ha akarom vele vagyok, ha akarom nem, ha akarom mással vagyok es kilépek.
Ő is ha akar engem velem van, ha nem akar, akkor nem.
Annyiban különbözünk csak hogy a nemekről kizárolag én döntök.
Nem egyszer nem kétszer közölte már azt es nyomatékosan is, hogy ő mellettem mindig ott van es az barmikor.nála nincs nem. Es soha.
Nagyon is józan ítélőképességem van pasikrol. De sőt. Más pasiknak is az van más pasikról.
Lett már bajuk egyeseknek abbol ahogyan velem beszéltek.
Csak könyörgöm hagyd már el ezt az oldalt a bolond kérdéseiddel.
Miért erőlködsz itt úgyis olyan hülye mindenki, nem érünk fel a te tudatodhoz, ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!