Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak!mit lehet titkolni a párotok elől, ha nem drog, vagy nem nő az ok?
Olyanikat csinál pl hogy nem mondha épp hol van, vagy hazudik hogy x helyen van, bemegyek az x helyre ami vagy zárva van, vagy azt mondják hatarozottan, hogy nem volt itt. Mikor ő meg ragaszkodik ahhog hogy de ott volt es mondtam rendben akkor menjünk be együtt beszélgessünk velük, akkor meg hirtelen ideges támadó lesz, nem jön be velem.
Viszont bármi ilyen van, hogy nem mondja meg éppen hol van, viszont ha ráérek mindent azonnal otthagy, és rohan hozzám. És ezt mindig. Bármikor azonnal képes velem találkozni.
Nem gyanakszom nőkre sem, ha haverok drog lenne, azokat meg elmondja.
De valamiből kizár.
Gyakorta hazudik a helyekről, hogy hol van.
Viszonyításban nézve.
Inkább egy drogbussinessrol titkolózó hazudgálos valaki, mint egy olyan smucig pl, aki hozza haza a nemibetegségeket, vagy egy hű de életkeptelen mulya bal.fasz.
Eddig olyan nem létezik amit ne hagyna ott azonnal értem.még a munkából is kirohan ha kell.amit nagyon megbecsül és félt pedig.
Minden elé helyez engem.
Olvasd vissza a válaszaid.
Hányszor írtad le amit a 46os válaszban is?
Kényszeresen bizonygatod főleg magadnak, hogy neki az első előtti helyen vagy.
Kényszeresen, tudod mit jelent a kényszeres? És tudod miért csinálod?
Mert mániád ez az egész. Nem te vagy a pasinak mánia meg függőség, hanem neked ő. Ezért bizonygatod amit szeretnél érezni.
Nem en vagyok kenyszeres.
Hanem itt mennek allandoan ugyanazok a valaszok amikre ugyanazt le kell irnom ujra!
Pelda redukálva
Nője van
Nem nincs
Szeretoje van
Nem nincs
Q.rvázik
Nem
Es en vagyok a kenyszeres? Mikor husszor le kell irnom azt hogy ő ez nem ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!