Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak!mit lehet titkolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak!mit lehet titkolni a párotok elől, ha nem drog, vagy nem nő az ok?

Figyelt kérdés

Olyanikat csinál pl hogy nem mondha épp hol van, vagy hazudik hogy x helyen van, bemegyek az x helyre ami vagy zárva van, vagy azt mondják hatarozottan, hogy nem volt itt. Mikor ő meg ragaszkodik ahhog hogy de ott volt es mondtam rendben akkor menjünk be együtt beszélgessünk velük, akkor meg hirtelen ideges támadó lesz, nem jön be velem.

Viszont bármi ilyen van, hogy nem mondja meg éppen hol van, viszont ha ráérek mindent azonnal otthagy, és rohan hozzám. És ezt mindig. Bármikor azonnal képes velem találkozni.

Nem gyanakszom nőkre sem, ha haverok drog lenne, azokat meg elmondja.

De valamiből kizár.

Gyakorta hazudik a helyekről, hogy hol van.

2022. aug. 9. 09:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
100%

De várj. Miért nyomozol, kérdezősködsz utána, ha szentül hiszed, hogy nem nő és nem drog van a dologba? Ő most a gyereked? Akkor miért a felnőtt párkapcsolatok kategóriába írtad?

Miért kell minden percről elszámolni, ha hűséges és nincsenek függőségei?

2022. aug. 9. 10:15
 12/122 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok, és nő, most nézem csak, hogy elsősorban férfiakhoz szólt volna amúgy is a kérdés.

A 8.kommented fényében viszont már más a helyzet...ez esetben engem nem hinném, hogy nagyon érdekelne, mit titkol. Azt hittem amúgy jó a kapcsolatotok, csak ez zavar, de úgy tűnik nagyon nem erről van szó. Adhatnál neki ultimátumot, vagy őszinte lesz veled, vagy különválnak útjaitok.

2022. aug. 9. 10:15
 13/122 anonim ***** válasza:
100%

Megint 5 vagyok, na ez a sztori egyre jobb...

Szerencsejáték esetleg? Vagy bármi amit szégyell előtted, vagy tudja, hogy te nem néznéd jó szemmel, de amúgy semmi rossz nincs benne, pl.ahogy valaki írta, időnként elmegy bezabalni a Mekibe? Nem szabályozod, korlátozod be, hogy szerencsétlen már el se meri mondani, hova megy, mit csinál mert úgyis bajod lesz vele?

2022. aug. 9. 10:18
 14/122 anonim ***** válasza:
100%

#11: talán mert az arcába hazudik?

Nagyjbáól mindegy is, hogy mit csinál ilyenkor, ami biztos, hogy hazudik neked és te már nem hiszel neki, nincs bizalom. Így nem lesz közös jövő

2022. aug. 9. 10:21
 15/122 A kérdező kommentje:

Nem azért titkolózik mert kfc, vagy szerencsejáték.

Nem szabályozom be semmiben, ő a dominánsabb a kapcsolatunkban eleve.

Annyi biztos csak, hogy nekem nem tetszene. És nagyon nem!

Mar arra is gondoltam lehet bi, de még ebben se lenne semmi.

Azaz félre nem jár ez 100 mert ha megvonok a szexet napokig is, akkor meg egyenesen meg van halva és utána egésznap csak szexelünk olyan szinten "kiéhezik".

Szóval ha esetleg vmi bi haverjánál lenne iszogatni vagy beszelgetni azt is beadhatná hogy x-nel vagyok, dumálunk.

Így is ismerek egy rakat bi (vagy annak tűnő)haverját.

2022. aug. 9. 10:26
 16/122 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező beteg, isten tudja mióta nyomja itt az elvetemült sztorijait.

Múltkor is sunnyogott a csávó a haverjai előtt. És folyton büszke rá, hogy erőszakos, verekedős a párja.

Szerintem valami gengszter sztoriba reménykedik.

2022. aug. 9. 10:27
 17/122 A kérdező kommentje:
Múltkor a strandos sztori ment
2022. aug. 9. 10:28
 18/122 A kérdező kommentje:
Ha vkinek hazudik titkolózik a párja, ne a kérdezo legyen már betegezve ), idiota barom!
2022. aug. 9. 10:32
 19/122 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, milyen választ vársz? Jött itt ezer ötlet, mi lehet a hazudozás mögött, mindenre azt írtad, ááááááááá biztos nem nő, nem drog, nem szerencsejáték, nem zabálás - viszont marha ideges lesz, ha szembesíted.

Ütőképes? Ha nem tetszik a kérdésed, téged is képes megütni? Ez igen, ez tényleg tökös legény.

Akkor csak járj utána és nyomozgasd, merre qrvázik, amikor épp titkos magánéletet él x órában. Naív egy kislány vagy.

2022. aug. 9. 10:35
 20/122 A kérdező kommentje:

19#

Olyan dolgokat várok ami negativ. Az meg nem egy kfc! Hanem valszeg olyan dolog amire lehet rá is mennénk!

És nem nő nem drog!

Hanem valami más!

Ha meg szerencsejátekozna vinne oda is magával!

Nem meglepetéseket szervez! Negativ válaszok csak komoetensek.

Az hogy neked az agyad csak megcsalásig tud terjedni, az a te bajod!

2022. aug. 9. 10:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!