Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak!mit lehet titkolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak!mit lehet titkolni a párotok elől, ha nem drog, vagy nem nő az ok?

Figyelt kérdés

Olyanikat csinál pl hogy nem mondha épp hol van, vagy hazudik hogy x helyen van, bemegyek az x helyre ami vagy zárva van, vagy azt mondják hatarozottan, hogy nem volt itt. Mikor ő meg ragaszkodik ahhog hogy de ott volt es mondtam rendben akkor menjünk be együtt beszélgessünk velük, akkor meg hirtelen ideges támadó lesz, nem jön be velem.

Viszont bármi ilyen van, hogy nem mondja meg éppen hol van, viszont ha ráérek mindent azonnal otthagy, és rohan hozzám. És ezt mindig. Bármikor azonnal képes velem találkozni.

Nem gyanakszom nőkre sem, ha haverok drog lenne, azokat meg elmondja.

De valamiből kizár.

Gyakorta hazudik a helyekről, hogy hol van.

2022. aug. 9. 09:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/122 anonim ***** válasza:
59%

Szülinapi bulir szervez.

Esküvő helyszíneket keres

Stb.

2022. aug. 9. 10:00
 2/122 A kérdező kommentje:

És minden haverjához visz.

Azt mondja ha velem vagy mindent tudsz és ténykeg ha 24 vagy 48 órákat vagyok vele mindenhova visz magával mindenbe beavat

Csak amikor külön vagyunk, abba nem. De azok is olyan dolgok, vagy helyek vagy emberek, amirőo nem tudhatok, hogy bármikor azonnal eldob mindent, es rohan hozzám

2022. aug. 9. 10:00
 3/122 A kérdező kommentje:

1# nem alkalmi a dolog.

Kb bármikor ha nem vagyunk együtt mindig vannak ilyen órái hogy nem mondja meg nem mutatja meg hooll van de még hazudik is

2022. aug. 9. 10:01
 4/122 anonim ***** válasza:
69%
Valami drága hobbit, például legózik.
2022. aug. 9. 10:02
 5/122 anonim ***** válasza:
12%

Valami meglepetés, ajándék neked, vagy tényleg meglepetés buli, eljegyzési gyűrű, élmény stb.

De a helyében úgy vágnálak ki, mint macskát szarni, ha csak rosszat feltételezés róla, pedig tudod, hogy sem nő, sme drog nincs a képben.

2022. aug. 9. 10:03
 6/122 anonim ***** válasza:
100%

Hát... nekem alapból red flag, hogy hazudozik és nem egyszeri alkalom, hanem rendszeres. Ha szembesíted, támadó lesz, ideges.

Én biztos nem bíznék meg benne.

2022. aug. 9. 10:06
 7/122 anonim ***** válasza:
59%
Apróságokat is akár, pl zabál a KFC-ben és nem akarja hogy tudj róla. Elment haverjához, rokonjához és ott dumál, stb.
2022. aug. 9. 10:08
 8/122 A kérdező kommentje:

Semmikeppen nem pozitív meglepetes.

Ugyanis erről is próbáltam màr vele beszélni

- mit éreznél akkor ha elmondanád vagy bevallanád nekem vagy beavatnál? Kellemetlenül éreznéd magad, tartanál a reakciómtól?

- esetleg azert nem mondod el mert tudod hogy nekem nem tetszene, sőt teljesen kiverné a biztosítékot nálam? Kiakadnék? Nagyon betenne nekem? Nem tudnék elmenni felette?

- annyira kemény nagyfiú vagy meg fenyegető tamado néha és fenyegető, meg ütőképes, de őszintének lenni meg nem megy? Ahhoz gyenge vagy?

NEM cáfolt meg! Nem mondta, hogy semmi olyan nincs drágám amin kiakadnál. Nem mondta hogy bízz bennem, nem kell semmitől tartanod.

Szinte nem is nyilatkozik semmit.

Így a kérdésekből állításokat csináltam.

Tehát valami olyasmi amiről tudod hogy nekem nagyon betenne, es jobb ha nem tudom.

Teljesen magamra hagy a téziseimmel, nem nyílik meg, nem magyarázkodik. Kb higyjek amit akarok.

Viszont amikor forró a talaj tehát bementuni volna az x helyre amit kamuzott es teljesen bukás volt hogy hazudott hogy nem is ott volt akkor meg nagyon de nagyon ideges lett es nem engedte hogy bemenjünk oda.

Tehát lebukások esetén ideges! És nagyon. Szinte fenyegető támadó is!

2022. aug. 9. 10:11
 9/122 A kérdező kommentje:
Mindenképpen olyan, amit a párja nem tudhat es negatív!
2022. aug. 9. 10:12
 10/122 A kérdező kommentje:

Annyiban pozitiv csak, hogy engem viszont a titkolt dolog elé helyez. Azaz bármikor azonnal.otthagyja es hanyatt homlok rohan hozzám.

Ez minden haverjára is él. Bármikor otthagy bárkit ha en latni akarom őt es azonnal.

2022. aug. 9. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!