Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bölcs dolog a legrosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bölcs dolog a legrosszabb dolgokat elmondani magunkról egyből az ismerkedés elején?

Figyelt kérdés

Így nem éri a másikat meglepi.

Megnyerő a személyiségem de sok gond van velem.

2022. júl. 25. 00:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
7%
20. Persze, aztán ha nem szimpi ráfogod hogy mentális beteg, menjen orvoshoz xD
2022. júl. 26. 21:09
 22/27 anonim ***** válasza:
57%
21. Nem lenne folytatása a dolognak. Értékesebbnek tartom önmagam és az időm, minthogy elcsesszek egy ilyen személyre 1 percet is.
2022. júl. 27. 18:13
 23/27 anonim ***** válasza:
22. Értem, sajna ilyen ítélkező embereket már meggyőzni sincs kedvem.
2022. júl. 27. 18:16
 24/27 anonim ***** válasza:

22. Nem vagyok liberális, az értékrendem fontosabb mint az hogy egy liberális lepontoz vagy megért. Volt gyerekszobám, kaptam nevelést, nem kevés energiát fordítok magamra ahhoz, hogy egy drogossal leálljak. A felszínesség netovábbja a "mindenkit szeretek és mindenkit elfogadok". Bocsi, de az ember alap védekező zónája a kételkedés és az elutasítás. Vannak határok, amit nem lépek át. Én egészséges vagyok, egészséges mentális és szellemi élettel, ehhez a depresszív hajlam, drog, pánikbetegség nem kompatibilis. Hatalmas probléma ez az egyénre nézve...

Viszont engem nem érdekel ha valaki már fiatalon elcseszi az életét, vagy a kedves szülei elcseszték az egészet.

2022. júl. 27. 19:14
 25/27 anonim ***** válasza:
és még az orrod is túrod fogadjunk.
2022. júl. 28. 17:06
 26/27 anonim ***** válasza:
25. Mindenki, a leszáradt darabokat valahogy ki kell szedni.
2022. júl. 28. 20:30
 27/27 anonim ***** válasza:
az a része a legfinomabb
2022. júl. 28. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!