Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik voltak mostanság a legrosszabb netes ismerkedéseitek?
Most nem arra gondolok amikor üres adatlappal kapsz egy "Szia van kedved beszélgetni?" ... kérdést amire a válasz hát hogy a fenébe be ne hisz a tényleg full idegenek 2 szó után felkelti az emberben az érdeklődést...
Hanem azokra az esetekre amikor egy két levél után vagy személyesen derült ki valami de gr
Elnézést lemaradt a vége.
Amikor már ismerkedés közben derül ki valami olyan ami teljesen eltántorít.
Nekem ilyen több is volt sajnos, a legextrémebb egy magát konzervatívnak való srác aki az elején magabiztosan nyitott, beszédes, majd kiderült bátortalan, utána már az is szűz majd közölte rendelt magának egy műp.nát mert ugye ő nem tud kivel... Én meg pislogtam ez most melyik univerzumban lenne pozitív egy társkeresés közben vagy milyen választ várna erre.
Nem igazân ismerkedésnek indult a sztori, de az lett végülis.
Nyitott, csinos csaj, komolyabb témàkban jó beszélgetőpartner, megvolt a kölcsönös szimpàtia,
aztàn vasàrnap este megírta, h nemigazàn ér rà, mert jön hozzà egy faszi dugni 😆
Megmondtam neki, h normàlisék erről mélyen hallgatnak, főleg a kövi partner előtt 😂
Nem értette elsőre.
Amikor a leányzó azzal menőzött már a legelső üzenetnél, hogy orrba-szájba randizik meg járnak hozzá a pasik és én csak a sor végén vagyok. Az egész beszélgetés vagy más pasikról vagy az exeiről szól. Amint, elmondtam, mit gondolok a dologról, azt mondta "akkor takarodj te kis b..zi pöcs"
A leányzónak 2 diplomája volt btw.
Baddoo....a napisz..r színvonalán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!