Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bölcs dolog a legrosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bölcs dolog a legrosszabb dolgokat elmondani magunkról egyből az ismerkedés elején?

Figyelt kérdés

Így nem éri a másikat meglepi.

Megnyerő a személyiségem de sok gond van velem.

2022. júl. 25. 00:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Jo!

Akkor ugy kéne kezdeni, hogy:

Szia depresszíval küzdök, sokszor meg akarok halni, hetvegente drogozom h elviseljem az életet.

2022. júl. 25. 02:01
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmi és minden hétvégén, tehát rendszer van benne és gondolom mindig a hétvégét várod.
2022. júl. 25. 02:33
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
A horkolás nem súlyos dolog?
2022. júl. 25. 05:11
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

“Szia depresszíval küzdök, sokszor meg akarok halni, hetvegente drogozom h elviseljem az életet.”

Én ilyen állapotban nem ismerkednék, mert max lehúzod csak a másikat is. Amíg önmagaddal nem vagy rendben, hogy várhatod, hogy vonzó legyél valakinek? Azt hiszed az ismerkedés/szerelem megoldja a sokkal mélyebben gyökerező gondjaidat? Nem sértésből mondom, hanem jó szándékból: nálad baj van a toronyban. Kiváltképp ha drogokba menekülsz. Ez pedig egy olyan hullámvasút, ahol a sínek a levegőbe lógnak…

Előbb le kéne jönni a drogról, aztán megoldani az életedben azt, amitől depressziós vagy. Ja tudom, ez nem lesz népszerű vélemény, mert ezen kőkeményen kell dolgozni.

2022. júl. 25. 07:17
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy: aki nem akar, annak jobb Így, mert kap egy hivatkozási felületet. Aki akar, és mégis később derülnek ki a dolgok... Az meg szív.
2022. júl. 25. 07:20
 16/27 anonim ***** válasza:
Gáz lenne azzal kezdenem hogy szia xy vagyok, 10 évet ültem a sitten ..
2022. júl. 25. 07:24
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Még azelőtt kell, hogy kialakulna mélyebb érzelem. Mondjuk 3-5 randi között valahogy

Én a drogokhoz való hozzáállásomat megosztottam még első randi előtt (próbáltam 2-szer, nem fogom többet) mert szóba került egy poén kapcsán.

Az egyéb betegségek (lúdtapl, gerincferdülés, asztma) meg kinek milyen betegségre lehetnek hajlamai (trombózisos nagyapa, öngyilkos dédszülő, rákos nagybácsi stb) egy része kb akkor volt mikor összejöttunk, a "most minden *fogyatékosságomat* megosztom, amit esetleg eddig nem" pedig 2-3 hónap együttlét után történt. De ez utóbbinak már olyan "Ezeket el kell mondanom, hogy tudd, szeretnéd-e később továbbörökíteni ezeket, ha úgy alakul" hangulata volt.

Nekem amúgy mindhárom kizáró ok lenne (ha az az alkalmi nem évente pár, hanem hetente), szóval illene elmondanod. A másik kettő pedig eleve kizáró ok.

2022. júl. 25. 08:07
 18/27 anonim ***** válasza:
Laktózérzékeny aranyeres vagyok. Úgy éreztem ezt még tudnod kell a vallomás előtt.
2022. júl. 25. 08:12
 19/27 anonim ***** válasza:
13. Nekem már mindegy, a szomszéd úgy horkol, hogy a szigetelt falon áthallom xdd
2022. júl. 25. 13:33
 20/27 anonim ***** válasza:
Nekem ezekből egy is elég lenne hogy nemet mondjak a randin.
2022. júl. 26. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!