Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bölcs dolog a legrosszabb dolgokat elmondani magunkról egyből az ismerkedés elején?
Figyelt kérdés
Így nem éri a másikat meglepi.
Megnyerő a személyiségem de sok gond van velem.
2022. júl. 25. 00:01
1/27 anonim válasza:
A legjobb szűrő. Akit így is érdekelsz, az jó. Akit valamelyik zavar, az később is gondot okozna. Jobb nyílt lapokkal játszani. Nekem bejött.
2/27 anonim válasza:
Nem az elsőn, de harmadik randin. És én inkább csak utalnék rá. Ha a másiknak fontos, belekérdez a részletekbe
4/27 anonim válasza:
A legjobb. Én imádom elmondani a hülye rigolyáim:)
5/27 A kérdező kommentje:
alkalmi droghasználat
mentális betegség
depresszió
2022. júl. 25. 00:43
6/27 anonim válasza:
Persze, így a túl hamar ítélkező embereket ki lehet szűrni, azt lesz normális vita készség.
7/27 anonim válasza:
Igen.
Ha halogatod addig amíg tényleg egymásba szerettek, akkor lehet, hogy úgy is összejön veled, hogy gondja van az ilyenekkel, márpedig hosszú távon az egy nagyon szar kapcsolat lenne. Jobb nyílt lapokkal kezdeni.
8/27 anonim válasza:
Ilyen súlyos dolgokat mindenképp. Azt hittem ilyen kisseb butaságokra gondolsz, mint pl a horkolás. Azt nem kéne bejelentened de ezeket tuti közöld minél előbb, legyen választása a lánynak.
9/27 A kérdező kommentje:
Nem okyan durvák ezek
2022. júl. 25. 01:50
10/27 anonim válasza:
De igen, ez nagyon sok embernél kizáró ok. Ha ezeket eltitkol9d kb átvered és elveszed a döntés lehetőségét tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!