Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő,akihez évek óta hozzá se ér a férje házasságban? Nincs semmi szex,intimitás. Mi az oka ? Mikor kezdődött ?
Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 13:42
1/6 anonim válasza:
Nálam lehet sorban állni hölgyek!
2/6 A kérdező kommentje:
:))))))))))))
2022. júl. 22. 15:44
3/6 anonim válasza:
Már 7en írtak, lol nem hittem volna 😂 Srácok itt aratás lesz!
4/6 A kérdező kommentje:
🤣🤣
2022. júl. 22. 16:05
5/6 anonim válasza:
Én a párom előző kapcsolatáról tudok írni. Neki férfiként sose volt elég a szex a volt feleségével, többször jelezte neki, de érdemi változás nem történt. 1x megcsalta és lebukott. Nagy veszekedés volt de a felesége úgy döntött vele marad a gyerek miatt. Viszont utána is évekig a fejéhez vágta az egyszeri félrelépést és állandó veszedések voltak évekig. Már a páromnak se volt kedve szexelni vele és végül fel sem állt neki, bármit csinált a felesége. Még 1 évig nem váltak el de már csak lakótársak voltak
6/6 anonim válasza:
Miért kérdezed Kérdező ezt? Reménykedtem benne, hogy ír'nak valakik, valamit, de látom semmi, pedig..vannak gondok errefelé sokéve és mert biztos randa vagyok és kövér :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!