Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Végleg szakítás, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végleg szakítás, ha a párotok úgy ellenőriz, hogy titokban odajön a lakásodhoz, hogy otthon vagy-e?

Figyelt kérdés

Nem tudom egy kérdésbe röviden besűríteni, a lényeg: pár hónapos, friss kapcsolat.

Felnőtt férfi, saját bevallása szerint volt féltékeny, birtokló korábban, de már levetkőzte.

Sok volt a kontrolláló jel, féltékenység, de még nem durván. De éreztem, hogy nem teljesen vetkőzte ezt még le.

Egyik este úgy volt, hogy találkozom a barátaimmal, de utolsó pillanatban lemondták. Ez sem szép, amit tettem, de gondoltam ez kapóra jön megnézni, hogy tényleg túlkontrolláló-e. Nem árultam el neki, hogy mégsem megyek el az esti talira, itthon maradtam.

Pár óra múlva hivogatott, smst írt, minden g..i-nek elhordott. Ebből tudtam, hogy valahol itt van. Az utca végén bújt el a kocsiban és onnan csekkolta, hogy itthon vagyok e.

Utána nagy bocsánatkérések, lenyugodott, nagyon sajnálja.

De egy ilyen kirohanás után hogy adjak esélyt ennek az egésznek? Volt hasonló tapasztalatotok?

tegnapelőtt 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanék vele, mert a jövőben ez csak rosszabb lesz. Nem kell neked ez a macera, hidd el.
tegnapelőtt 19:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Erősen pszichopátiás vonások ezek(olvass utána). Nyilván így látatlanba nem lehet diagnosztizálni, de ha ilyen személyiségzavaros ,abból nem lehet kigyógyulni, max ideig-óráig el tudja játszani, de annál rosszabb lesz,ha elgurul a gyógyszere.
tegnapelőtt 19:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

"Pár óra múlva hivogatott, smst írt, minden g..i-nek elhordott"

Meg nem fordulna a fejemben, hogy ezek után esélyt adjak neki.

De én már a korábbi kontrolláló viselkedése miatt szakítottam volna.

tegnapelőtt 19:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Kuka
tegnapelőtt 19:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem javulni fog, csak eszkalálódni.

Már kimutatta a foga fehérjét. Csak a tétet emeled minden egyes nappal, amíg vele vagy.

A saját környezetemben szinte mindig nagyon csúnya vége lett az így kezdődő kapcsolatoknak.

Van, akinél 7 évnyi félelemben élt élet folyamatos zaklatás, titokban követés miatt.

A legdurvább eset (egy volt kolleganőmé)

pedig kriminológiai kategória, egy életre traumatizált nővel.

tegnapelőtt 19:25
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Ez nagyon para. Végleg! Ráadásul hazudott is, hogy levetkőzte a birtoklását meg féltékenykedését. De ez már egy másik szint
tegnapelőtt 19:28
 7/15 A kérdező kommentje:

Egyetértek veletek😔 sajnos ennek vége.

Amikor lenyugodott, az volt a magyarázat, hogy nem féltékeny, meg nem kontroll, csak biztos volt benne, hogy nem megyek el, és itthon vagyok…és ezen borult el az agya, hogy itthon vagyok🤷‍♀️ és nem mondtam el. De szerintem féltékenység van emögött csak azt talán még cikibb beismerni

tegnapelőtt 19:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi de aki g.cinek hív az barát se lehet nem hogy társ
tegnapelőtt 19:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz a hírekben lenni, mint áldozat, nagyon gyorsan szakíts vele.
tegnapelőtt 19:46
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Ti honnan akasztjátok le ezeket az idiotákat? Ma este a második.
tegnapelőtt 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!