Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végleg szakítás, ha a párotok úgy ellenőriz, hogy titokban odajön a lakásodhoz, hogy otthon vagy-e?
Nem tudom egy kérdésbe röviden besűríteni, a lényeg: pár hónapos, friss kapcsolat.
Felnőtt férfi, saját bevallása szerint volt féltékeny, birtokló korábban, de már levetkőzte.
Sok volt a kontrolláló jel, féltékenység, de még nem durván. De éreztem, hogy nem teljesen vetkőzte ezt még le.
Egyik este úgy volt, hogy találkozom a barátaimmal, de utolsó pillanatban lemondták. Ez sem szép, amit tettem, de gondoltam ez kapóra jön megnézni, hogy tényleg túlkontrolláló-e. Nem árultam el neki, hogy mégsem megyek el az esti talira, itthon maradtam.
Pár óra múlva hivogatott, smst írt, minden g..i-nek elhordott. Ebből tudtam, hogy valahol itt van. Az utca végén bújt el a kocsiban és onnan csekkolta, hogy itthon vagyok e.
Utána nagy bocsánatkérések, lenyugodott, nagyon sajnálja.
De egy ilyen kirohanás után hogy adjak esélyt ennek az egésznek? Volt hasonló tapasztalatotok?
"Pár óra múlva hivogatott, smst írt, minden g..i-nek elhordott"
Meg nem fordulna a fejemben, hogy ezek után esélyt adjak neki.
De én már a korábbi kontrolláló viselkedése miatt szakítottam volna.
Ez nem javulni fog, csak eszkalálódni.
Már kimutatta a foga fehérjét. Csak a tétet emeled minden egyes nappal, amíg vele vagy.
A saját környezetemben szinte mindig nagyon csúnya vége lett az így kezdődő kapcsolatoknak.
Van, akinél 7 évnyi félelemben élt élet folyamatos zaklatás, titokban követés miatt.
A legdurvább eset (egy volt kolleganőmé)
pedig kriminológiai kategória, egy életre traumatizált nővel.
Egyetértek veletek😔 sajnos ennek vége.
Amikor lenyugodott, az volt a magyarázat, hogy nem féltékeny, meg nem kontroll, csak biztos volt benne, hogy nem megyek el, és itthon vagyok…és ezen borult el az agya, hogy itthon vagyok🤷♀️ és nem mondtam el. De szerintem féltékenység van emögött csak azt talán még cikibb beismerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!