Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Végleg szakítás, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végleg szakítás, ha a párotok úgy ellenőriz, hogy titokban odajön a lakásodhoz, hogy otthon vagy-e?

Figyelt kérdés

Nem tudom egy kérdésbe röviden besűríteni, a lényeg: pár hónapos, friss kapcsolat.

Felnőtt férfi, saját bevallása szerint volt féltékeny, birtokló korábban, de már levetkőzte.

Sok volt a kontrolláló jel, féltékenység, de még nem durván. De éreztem, hogy nem teljesen vetkőzte ezt még le.

Egyik este úgy volt, hogy találkozom a barátaimmal, de utolsó pillanatban lemondták. Ez sem szép, amit tettem, de gondoltam ez kapóra jön megnézni, hogy tényleg túlkontrolláló-e. Nem árultam el neki, hogy mégsem megyek el az esti talira, itthon maradtam.

Pár óra múlva hivogatott, smst írt, minden g..i-nek elhordott. Ebből tudtam, hogy valahol itt van. Az utca végén bújt el a kocsiban és onnan csekkolta, hogy itthon vagyok e.

Utána nagy bocsánatkérések, lenyugodott, nagyon sajnálja.

De egy ilyen kirohanás után hogy adjak esélyt ennek az egésznek? Volt hasonló tapasztalatotok?

jan. 5. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szakítanék. Az én lelkiismeretem tiszta, ha nem hisz nekem, akkor nem kell velem lenni.

Ami a te sztoridat illeti: ha nem szakítasz, nagyon hamar nagyon komoly bajban leszel. Tapasztalatból mondom, csak rosszabb lesz. Minden alkalommal ugyan ezt el fogja játszani (csak durvábban) és majd esedezik a bocsánatodért (egyre intenzívebben). Csak azért csinálja, mert szeret, aggódik,ilyesmik lesznek a manipulálások. Minél többet nézed el, annál bátrabb lesz. Tudom, hogy elsőre leblokkol az agyunk, nehéz lereagálni, felfogni az egészet. Nagyon komolyan mondom, menekülj. Nincs mentség erre a viselkedésre, meg hogy így beszél veled. És mivel tudja, hogy hol laksz, extrán vigyázz magadra.

Ez eléggé tinis ránézésre, de olvasd el, szerintem érdemes kb a 16.oldaltól: [link]

jan. 5. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Esélyt? Ez egy betegagyú hulladék... szànalmas akinek ilyen kell..
jan. 5. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Féltékeny, birtokló - oda sem kellene jönnie, hogy kidobjam úgy instant. Felejtős az ilyen ember, és örülj, hogyha nem lesz belőle már most rendőrségi ügy.

Volt ilyen "barátom" - EGY RANDI... végül távolságtartási lett a befejezés.

jan. 5. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Megölne egy nap. Dobd ki a csövest!
tegnapelőtt 01:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki.

Exem egyszer az ideiglenes lakásom elé jött, miután eljöttem tőle (nem mondtam meg neki a címet, csak a hülye kütyüm megosztotta a helyzetemet - nem csak az appban kellett volna kikapcsolnom, hanem a beállításokban is) és ott várta, hogy lemenjek. Szerencsére nem találkoztam vele, ő nyögte ki véletlenül.

Ez az Apple-s lokátor. Ha meg van osztva a többiek helyzete, akkor bele kell menni az appba, hogy ráless a kütyük helyzetére.

Aztán furcsa módon kétszer is megváltozott a sztori. Egyszer a telefon dobta fel az értesítést, hogy "Apple Családtag van a közelben!" (ilyet NEM csinál az app) aztán meg éppen arra járt, meg sem állt a közelemben, csak mellette elhaladva akarta megnézni hogy hol is van a laptopja, amit mindig szigorúan magánál hord, tehát ez nem is lenne kérdés.

De ezeket a sztorikat úgy tudja előadni, hogy képes embereket az ujja köré csavarni.

Szóval ne, ne higgy neki. Csűrheti-csavarhatja, így kérhet elnézést, úgy próbálhatja kimagyarázni, de akkor is beteg dolog mások után koslatni.

tegnapelőtt 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!