Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Többször jeleztem páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször jeleztem páromnak, hogy nem szeretem, hogy kávét fogyaszt a koffein negatív hatásai és az energiaszint fel-le ingadozása miatt, de kiderült, hogy titokban iszik akkor is (irodában, hétvégente pékségben). Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
tegnap 19:05
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Annyi videót megnézettem vele YouTube-n is, hogy mennyi előnye van, ha leszokik, azt hittem, van annyira intelligens, hogy belátja.
tegnap 19:06
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire hat rad ki negatívan hogy koffeint iszik?
tegnap 19:07
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan tovább? Szakítson veled és legyen boldog egy nem kontrollmániás nővel.
tegnap 19:07
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Fuu szegény, én már agyfaszt kaptam volna tőled.
tegnap 19:08
 5/29 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha te lennél a "párom", én még direkt piálnék és füves cigit is pöfékelnék előtted, csak hogy érezd a törődést. Na de viccet félretéve, röpülnél. Pedig én nem kávézom, de könyörgöm, ezt akarod korlátozni? Beteg vagy...
tegnap 19:09
 6/29 A kérdező kommentje:
Éven óta párkapcsolatban vagyunk!
tegnap 19:09
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyet nem kérhetsz a párodtól. Az egészen más lenne, ha pl. folyton részeg lenne.
tegnap 19:10
 8/29 A kérdező kommentje:
Az egészséges életmódot preferálom, és a páromtól is elvárom, hogy ugyanez legyen az értékrendje.
tegnap 19:15
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
#8 akkor keress olyan férfit aki úgy gondolja mint te és ne a mostanit akard kutyává tenni. Bár hála istennek nem hallgat rád. 😀😀😀
tegnap 19:17
 10/29 anonim ***** válasza:
15%
Jajj, most miért kell trollkodni?
tegnap 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!