Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Többször jeleztem páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször jeleztem páromnak, hogy nem szeretem, hogy kávét fogyaszt a koffein negatív hatásai és az energiaszint fel-le ingadozása miatt, de kiderült, hogy titokban iszik akkor is (irodában, hétvégente pékségben). Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
nov. 14. 19:05
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Szóval sehogy se hat rad negativan, csak irányítani akarod.
nov. 14. 19:29
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges életmód? Már bocs, de normális mértékben a kávé is pont hogy egészséges. Tele van antioxidánssal és polifenollal. Inkább azt áruld el nekünk, hogy ez az úgynevezett koffeines energiaszint fel le ingadozás téged miben gátol, miben zavar?
nov. 14. 19:30
 13/37 anonim ***** válasza:
92%
🤣HP vagy, remélem lepattint! 🤣
nov. 14. 19:33
 14/37 anonim ***** válasza:
23%
#13 érdekes a kommented, nekem eszembe se jutott hogy nő lenne a kérdező, számomra teljesen egyértelműen pasi, egy korlátozó nyomorék pasi.
nov. 14. 19:36
 15/37 anonim ***** válasza:
88%

#14 Akkor másképp írom le, igazad van nem tudom mi a kérdező neme:

🤣HP/HF vagy, remélem lepattint!🤣

nov. 14. 19:38
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Én egészségesen élek, nem dohányzom, nem iszom, sportolok. És igen, iszom kávét. Tudom, hogy nem a legjobb, de ezen kívül semmi káros szenvedélyem nincs. És nem vagyok tőle sem kába, sem büdös, szóval ha szóvá tenné a párom, egyszerűen közölném vele, hogy ebbe törődjön bele. Ha továbbra sem szakadna le róla, akkor annak csúnya vége lenne.
nov. 14. 19:39
 17/37 anonim ***** válasza:
91%

A kávé:

bővelkedik a tápanyagokban (riboflavin, különböző savak, mangán, kalcium, és B-vitaminok garmadája van benne)

jótékony hatással van a májra, gyomorra

serkenti az agyműködést

csökkenti az infarktus veszélyét

derűsebbé tesz (és tényleg!)

kitűnő antioxidáns (a kávéban található antioxidánsok száma több mint 1000)

segíti a zsírégetést (gyorsítja az anyagcserét, elősegíti a fogyást)

mérsékli a 2-es típusú cukorbetegség kialakulását

csökkenti a Parkinson-kór, az Alzheimer és a rák kockázatát

és a csontritkulás esélyét is!

Nehogy már titokba ihassa csak!!!

nov. 14. 19:59
 18/37 anonim ***** válasza:
87%
Egészséges életmód? Egy kávétól meg fog halni??? Te nem vagy normális. Csak úgy elárulom neked, hogy bármit veszel meg a boltban, már mindenben van apró műanyag részecske. Egy palack vízben is, állítólag! Semmivel nem károsabb 1 csésze kávé mint amit mindennap fogyasztunk! Joga van kávézni ha neki jólesik! Ha nem tetszik, lehet keresni más férfit!
nov. 14. 20:11
 19/37 anonim ***** válasza:
88%
Szegény pasi...
nov. 14. 20:16
 20/37 anonim ***** válasza:
22%
Úgy szeresd a párod ahogy van. Hibáival együtt.
nov. 14. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!