Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször jeleztem páromnak, hogy nem szeretem, hogy kávét fogyaszt a koffein negatív hatásai és az energiaszint fel-le ingadozása miatt, de kiderült, hogy titokban iszik akkor is (irodában, hétvégente pékségben). Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
nov. 14. 19:05
11/37 anonim válasza:
Szóval sehogy se hat rad negativan, csak irányítani akarod.
12/37 anonim válasza:
Egészséges életmód? Már bocs, de normális mértékben a kávé is pont hogy egészséges. Tele van antioxidánssal és polifenollal. Inkább azt áruld el nekünk, hogy ez az úgynevezett koffeines energiaszint fel le ingadozás téged miben gátol, miben zavar?
14/37 anonim válasza:
#13 érdekes a kommented, nekem eszembe se jutott hogy nő lenne a kérdező, számomra teljesen egyértelműen pasi, egy korlátozó nyomorék pasi.
15/37 anonim válasza:
#14 Akkor másképp írom le, igazad van nem tudom mi a kérdező neme:
🤣HP/HF vagy, remélem lepattint!🤣
16/37 anonim válasza:
Én egészségesen élek, nem dohányzom, nem iszom, sportolok. És igen, iszom kávét. Tudom, hogy nem a legjobb, de ezen kívül semmi káros szenvedélyem nincs. És nem vagyok tőle sem kába, sem büdös, szóval ha szóvá tenné a párom, egyszerűen közölném vele, hogy ebbe törődjön bele. Ha továbbra sem szakadna le róla, akkor annak csúnya vége lenne.
17/37 anonim válasza:
A kávé:
bővelkedik a tápanyagokban (riboflavin, különböző savak, mangán, kalcium, és B-vitaminok garmadája van benne)
jótékony hatással van a májra, gyomorra
serkenti az agyműködést
csökkenti az infarktus veszélyét
derűsebbé tesz (és tényleg!)
kitűnő antioxidáns (a kávéban található antioxidánsok száma több mint 1000)
segíti a zsírégetést (gyorsítja az anyagcserét, elősegíti a fogyást)
mérsékli a 2-es típusú cukorbetegség kialakulását
csökkenti a Parkinson-kór, az Alzheimer és a rák kockázatát
és a csontritkulás esélyét is!
Nehogy már titokba ihassa csak!!!
18/37 anonim válasza:
Egészséges életmód? Egy kávétól meg fog halni??? Te nem vagy normális. Csak úgy elárulom neked, hogy bármit veszel meg a boltban, már mindenben van apró műanyag részecske. Egy palack vízben is, állítólag! Semmivel nem károsabb 1 csésze kávé mint amit mindennap fogyasztunk! Joga van kávézni ha neki jólesik! Ha nem tetszik, lehet keresni más férfit!
20/37 anonim válasza:
Úgy szeresd a párod ahogy van. Hibáival együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!