Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Többször jeleztem páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször jeleztem páromnak, hogy nem szeretem, hogy kávét fogyaszt a koffein negatív hatásai és az energiaszint fel-le ingadozása miatt, de kiderült, hogy titokban iszik akkor is (irodában, hétvégente pékségben). Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
nov. 14. 19:05
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
70%

Ez a kérdés csak vicc ugye? :D Mert ha nem, akkor az felvet némi problémát.

Értsd: anyukám, te egy kontrollmániás elmebeteg phasz vagy... :D szakíts a pasival azonnal, talál nálad jobbat is.

nov. 15. 05:26
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan tovább? Az ő érdekében remélhetőleg külön utakon.
nov. 15. 06:01
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Isten mentsen az egészségtudatos emberektől!

N

nov. 15. 07:45
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Normális mértékben a kávéval semmi probléma nincs, sőt, kifejezetten jó hatással is van az emberi szervezetre.

Sajnálom a párodat, ha van egy kis esze, szakít veled, ugyanis ez az öntelt, irányításmánia, amit te tanúsítasz, tűrhetetlen. Hogy hogyan tovább részedről? Bocsánatot kérsz és többet nem piszkálod. Ennyire egyszerű.

N

nov. 15. 08:37
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember. Hagyd békén!!!
nov. 15. 09:32
 36/37 anonim ***** válasza:
75%
Férjem minkatársának is hasonló kaliberű asszonyka jutott..őt a felesége vegánná akarta varázsolni. Elhozta otthonról az összekészített ételt,azt kirakta,hogy akinek kell megeheti,ő meg kiment ebédszünetbe sült kolbászt enni,tükörtojással. Neki meg jött az esze,nem akart hazugságban élni,így elvált. Nincs is annál rosszabb ha a párod előtt titkolóznod kell. A hogyan továbbra pedig csak annyit,hogy menjetek szét,hogy legyen esélye egy normális nőt találni..te meg maradj inkább egyedül a társadalom érdekében.
nov. 15. 11:22
 37/37 anonim ***** válasza:
8: olvass akkor utána, meglepő módon napi 1-3 kávé kifejezetten egészséges, csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések és bizonyos ráktípusok esélyét. Én nem szeretem ha valaki ennyire szélsőséges, oké az egészséges életmódra törekvés, étkezés, sport, de ennyire szigorú elvekkel én nem tudnék együtt élni.
nov. 15. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!