Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Többször jeleztem páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször jeleztem páromnak, hogy nem szeretem, hogy kávét fogyaszt a koffein negatív hatásai és az energiaszint fel-le ingadozása miatt, de kiderült, hogy titokban iszik akkor is (irodában, hétvégente pékségben). Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
nov. 14. 19:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
94%

Ez a kérdés ma mindent vitt. Ha nekem megszabnád, hogy ne igyam meg az egy lattem hát én úgy zavarnálak el, hogy porozna az út utánad.

Ha dohányozna, vagy alkoholt inna megérteném, hogy azt akarod szokjon le, de a kávé. Ha mértékkel fogyasztják több az előnye. Látszik rendesen utána sem néztél csak valami ökör csatornáját megnézted. Te is olyan lehetsz aki elhiszi, hogy a napfény "evésen" lehet élni.

nov. 14. 21:20
 22/37 anonim ***** válasza:
92%
Anyám borogass. Nőként kérdezem, hogy te hogy a p*csába tudtál bepasizni? Igazi kattos, kontrolmániás idiot
nov. 14. 21:35
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem jelezgetni kell hanem megtiltani! Nem érti a jelzéseket az a jámbor lélek.. Amúgy akkor mi lesz mikor eljutnak hozzád a legújabb kutatási eredmények? Mert most le vagy maradva.
nov. 14. 22:10
 24/37 anonim ***** válasza:
14%
Komolyan nem veszi le senki hogy ez az elmebeteg kérdező egy férfi, és agyonzöldezik a "kattos nő vagy" meg efféle írásokat?
nov. 14. 22:15
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod ha engem elkezdene b*tatni a párom hogy ne kávézzak, akkor simán ajtót mutatnék neki. Ha nem kávézok ön-és közveszélyes vagyok 😄

Gyűlölöm a kontrollmániás embereket amúgy, még olvasni is bicskanyitogató volt 🤮

nov. 14. 23:18
 26/37 anonim ***** válasza:
52%
Pasi a kérdező, régebben is volt itt koffeinellenes ámokfutása.
nov. 14. 23:22
 27/37 anonim ***** válasza:
54%

Mert 90%ban ezt nők csinálják.

Kérdező, az internetes videók, cikkek, Facebook megmondóemberek káros hatásairól nem volt videó a youtube-on?

nov. 14. 23:56
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
K--rva idegesítő vagy! Te csak ne várj el semmit a párodtól, főleg nem ilyesmit. Mégis mit képzelsz, ki vagy te? Az anyja, aki megmondja, mit tegyen? Ha nem tetszik, lehet szakítani.
nov. 15. 00:06
 29/37 anonim ***** válasza:
18%

"Mert 90%ban ezt nők csinálják."

A kontrollálást? Ne legyél nevetséges.

nov. 15. 01:01
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

24, ez még mindig egy férfi-nő párkapcsolatok kérdés kategória, és nem egy "melyik nem tudja jobban szapulni a másikat" .

Összekevered valami feminista fórummal.

Amúgy én a kérdezőnek valamennyire igazat adok, mert bizonyos egészségügyi helyzetben nagyon káros a kávé.

Aki sportol, fiatal, ott semmi gond vele.

De pl testéptőknél is köztudott, hogy blokkolja a tesztoszteron felszívódását, sőt, valamilyen szinten impotenciát is okoz hosszabb távon.

nov. 15. 02:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!