Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször jeleztem páromnak, hogy nem szeretem, hogy kávét fogyaszt a koffein negatív hatásai és az energiaszint fel-le ingadozása miatt, de kiderült, hogy titokban iszik akkor is (irodában, hétvégente pékségben). Hogyan tovább?
Ez a kérdés ma mindent vitt. Ha nekem megszabnád, hogy ne igyam meg az egy lattem hát én úgy zavarnálak el, hogy porozna az út utánad.
Ha dohányozna, vagy alkoholt inna megérteném, hogy azt akarod szokjon le, de a kávé. Ha mértékkel fogyasztják több az előnye. Látszik rendesen utána sem néztél csak valami ökör csatornáját megnézted. Te is olyan lehetsz aki elhiszi, hogy a napfény "evésen" lehet élni.
Hát hallod ha engem elkezdene b*tatni a párom hogy ne kávézzak, akkor simán ajtót mutatnék neki. Ha nem kávézok ön-és közveszélyes vagyok 😄
Gyűlölöm a kontrollmániás embereket amúgy, még olvasni is bicskanyitogató volt 🤮
Mert 90%ban ezt nők csinálják.
Kérdező, az internetes videók, cikkek, Facebook megmondóemberek káros hatásairól nem volt videó a youtube-on?
"Mert 90%ban ezt nők csinálják."
A kontrollálást? Ne legyél nevetséges.
24, ez még mindig egy férfi-nő párkapcsolatok kérdés kategória, és nem egy "melyik nem tudja jobban szapulni a másikat" .
Összekevered valami feminista fórummal.
Amúgy én a kérdezőnek valamennyire igazat adok, mert bizonyos egészségügyi helyzetben nagyon káros a kávé.
Aki sportol, fiatal, ott semmi gond vele.
De pl testéptőknél is köztudott, hogy blokkolja a tesztoszteron felszívódását, sőt, valamilyen szinten impotenciát is okoz hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!