Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha a férjed rendszeresen a volt barátnője nevén szólítana?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 23:46
1 2
 1/14 anonim válasza:
65%
Eleinte zavart, de aztán megbékéltem vele hogy ő is Nóra volt
tegnapelőtt 23:52
 2/14 anonim ***** válasza:
17%
#1 mi történt vele, hogy csak volt
tegnapelőtt 23:59
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Nem lenne férjem.
tegnap 00:34
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Ex férj lenne
tegnap 00:54
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Hozzá sem mentem volna, de nem vagyunk egyformák.
tegnap 00:58
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

Hogy nem szeret, nem tisztel, még az exére vágyik de mivel ő nincs én is jó vagyok pótléknak

Ha pedig ez újdonság (remélem az, mert ha házasság előtt is ilyet csinált, de te mégis hozzámentél nagyon buta vagy) akkor gyanakodnék hogy felvette az exével a kapcsolatot és esetleg megcsal vele.

tegnap 01:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjuk az elejen. Nekem evek kellenek ahhoz, hogy valakihez hozzamenjek, mondjuk 2-3 ev. Ez alatt az ido alatt vegig az exe neven szolit, es engem nem is zavar?? Hat csak nem, ha hozzamentem, akkor nem is jartatnam a szamat. Gondolom nem az igen kimondasa utan kezdett mashogy hivni.
tegnap 03:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is más néven hívnám, de amúgy nem lenne a férjem. Nem mentem volna hozzá ilyenhez.
tegnap 06:36
 9/14 anonim ***** válasza:
30%

Velem ez simán előfordulhatna, más helyzetekben elő is fordul (a fiamat a 10+ évvel fiatalabb öcsém nevén szólítom/hivatkozom sokszor, egy kollégámat egy másik kolléga nevén akivel előtte dolgoztam ugyanazon a projekten). Anyu is dettó ugyanez, főleg ha gyorsan akarta mondani, összevissza neveken szólított minket. Szóval örökletes a probléma, és nem egyszerű segíteni rajta, hiszen nem állhatok meg minden néven szólítás előtt 5 percet gondolkozni, hogy most biztos ez-e a helyes név.

A párom szerencsére csak vigyorog rajta, tudja hogy nincs mögötte semmi. Hiszen látja hogy más területeket is érint a probléma, nyelvieket és nem nyelvieket is.

tegnap 07:04
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

#2:

Miért kellett volna bárminek is történnie vele?

tegnap 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!