Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek nem szenvedés lelkileg, hogy csak kirakatbábu egy ronda gazdag nő oldalán, és nem tud normális kapcsolatban együtt lenni, azzal akit megszeret?
Figyelt kérdés
Így ha valakit megismer és megszeret, kénytelen k*vát csinálni belőle, ha mégis valahogy együtt akar lenni vele. De az sehol sincs egy normális kapcsolathoz. Ráadásul legalább bizonyos kor felett, nem ciki ez már?jan. 5. 17:52
3/20 anonim válasza:
Nem csak lelkileg szenvedés az, hanem testileg is.
4/20 anonim válasza:
Na azért nem kell irigyelni az aranyasó nőket 🤣
5/20 anonim válasza:
A kérdés gondolom költői. Egyszer egy pub-ban találkoztam egy ilyesmi nálam úgy 10 évvel idősebb "gazdag" nővel,aki így akart felszedni. Csak hát egy rövid beszélgetés után kiderült, hogy én gazdagabb vagyok, mint ő. 😄
6/20 anonim válasza:
#5 Én nőként nem értem hogy nem érzi ezáltal megsemmisülni magát női mivoltában, hogy pénzért akar magának pasit venni.
7/20 anonim válasza:
#5 és ez pontosan hogy derült ki? Neki Swifjte volt, neked meg Vitara?
8/20 anonim válasza:
Ha az egész világon megszűnne minden szenvedés, konfliktus, szomorúság és igazságtalanság, és az egyetlen fennmaradó probléma az lenne hogy a férfiak akik pénzért jönnek össze egy gazdagabb nővel nem érzik magukat kiteljesültnek a kapcsolatukban - engem még akkor sem tudna érdekelni az ilyen.
ces't la vie
9/20 A kérdező kommentje:
"Nem csak lelkileg szenvedés az, hanem testileg is."
Ezt kifejtenéd bővebben? Gazdag maminál lakik, közben halmozza a ropogós kiscsajokat, hol itt a testi szenvedés?
jan. 5. 19:24
10/20 anonim válasza:
Haha, csak mondta,hogy elvisz egy hetes nyaralásra Horvátországba,és semmit nem kell fizetnem. Én meg mondtam,hogy kösz, de én egy hónapig Mexikóban leszek. 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!