Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben? El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? El vagyok keseredve, hogy döntenék jól?

Figyelt kérdés

Sziasztok, segítségetekre lenne szükségem..

Adott egy párkapcsolat.

4 éve vagyunk együtt, de most jöttek elő a szex dologgal kapcsolatos problémák.

Az első 1 évben változatos volt. Kocsiban, itt ott és mindig volt valami újdonság. Addig nem is zavart, hogy max 2 pózban csináljuk.

Azóta ellaposodott. :(

Nincs előjáték, semmi játékosság, csak bedugja, 10-15 perc, vége és én meg így jártam, ha nem mentem el, de ha el is megyek már nem kielégítő.

Többször beszéltünk már erről, sokszor szóbahoztam , jöttek az ígéretek, de nem változott semmi. Ez így megy lassan 2 éve. Kb egy hónapja mérgemben mondtam neki, ha nem rúd teljesíteni vagy máshoz megyek vagy elhagyom, mert én ezt nem bírom. Azt mondta, menjek nyugodtan, de ő szeret és nem fog elhagyni, azért, mert ő nem tud nekem valamit megadni, azt mással elintézem.

Össze vagyok kavarodva.. van egy pasi, akivel szemezgetünk, de a lelkiismeretem nem hagyja, hogy megtegyem.

Szerintetek menjek bele? Meddig csinálhatom ezt így, "szex nélkül"? Kezdek begolyózni.

Egyébként minden más téren egyezünk, ölni tudunk egymásért, ezért nem tudón megtenni....vannak viták, de szók hol nincsenek...

Bocsi, hosszú lett

Adjatok tanácsot, kérlek :(

2019. szept. 1. 12:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Össze vissza beszélsz.

Elhagynád nem hagynád.....tündéri ember de mégsem...megcsalnád de mégsem....

Figyelj, 2 dolgot tehetsz, feltéve ha valóban ennyire nagyon oda meg vissza vagytok egymásért....

1. vele maradsz, nem csalod meg, és elfogadod, hogy a szex nem lesz jobb , de minden más fantasztikus

2. elhagyod, mert nem elég kielégítő a szex.

2019. szept. 1. 12:29
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :/ nem tudom mit csináljak... Nem írtam olyat, hogy elhagyom. Felajánlotta a nyitott kapcsolatot a párom. De nem tudom, hogy éljek e vele, vagy tűrjem a szex nélküliséget :/
2019. szept. 1. 12:34
 3/16 A kérdező kommentje:
Vagyis írtam, de ha elolvasod, azt mérgemben vágtam hozzá
2019. szept. 1. 12:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

De akkor 2 kapcsolatod lesz. És szerinte,d ha az elején működne is, hogy mással is dugsz...ez még is hány évig menne?

Még is milyen jövője lenne ennek a kapcsolatnak? Elég sivár.

2019. szept. 1. 12:41
 5/16 A kérdező kommentje:
Mondassz vmit, kedves 4-es :/
2019. szept. 1. 12:42
 6/16 Rockarc ***** válasza:
100%

Hat nalad eleg magas a sex prioritasa, masodpercek alatt ki fogsz szeretni belole, ha valakivel osszejossz. Nem illetek ossze. Hiaba, hogy minden mas rendben van, ha akar 1 db alap dolog nem stimmel, akkor tovabb kell lepni, mert az egesz eletedet meg fogja keseriteni. Egyre jobban es jobban ra fogsz porogni a temara, minden mas el fog halvanyulni melette. Aztan ha ledobod a lancot, akkor meg aztan a lelkiismeretedet es az onbecsulesedet is darabokra zuzod. Mindketten belattatok, hogy ez igy nem mehet tovabb.

43F

2019. szept. 1. 12:53
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed :)
2019. szept. 1. 12:58
 8/16 anonim ***** válasza:

Vagy a nyitott kapcsolat,vagy a szakitás.

Ha a szex ennyire ellaposodott,akkor már nem lesz jobb.Az pedig hozzátartozik a kapcsolathoz

2019. szept. 1. 13:06
 9/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, az is a baj, ha most élsz a nyitott kapcsolat lehetőségével, akkor lényegében végigszeretőzöd a házasságodat. Ez nem túl jó távlat. Én is azt mondom, hogy mérlegelj. Ha tudsz így élni (kevés és nem kielégítő szex), akkor maradj mellette. Ha neked ez nem fér bele, akkor lépj ki, viszont akkor lehet, hogy jó szexben lesz részed, de a többi téren meg sem fogja közelíteni a párodat. (Nehéz kérdés egyébként).
2019. szept. 1. 16:55
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem élhetsz le egy életet kielégületlenül, kérdező. Ha pedig a párod nem képes tenni ez ellen, akkor neked kell. Nem szeretővel, hanem új pasival a régi helyett.
2019. szept. 1. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!