Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek nem szenvedés lelkileg, hogy csak kirakatbábu egy ronda gazdag nő oldalán, és nem tud normális kapcsolatban együtt lenni, azzal akit megszeret?
Figyelt kérdés
Így ha valakit megismer és megszeret, kénytelen k*vát csinálni belőle, ha mégis valahogy együtt akar lenni vele. De az sehol sincs egy normális kapcsolathoz. Ráadásul legalább bizonyos kor felett, nem ciki ez már?jan. 5. 17:52
11/20 anonim válasza:
4 dehogynem... ha erős a gyomrod akkor semmit nem kell dolgoznod csak élvezni a milliárdokat...
Mint pl ez a csaj
A gyomra kva erős cserébe olyan élete van amit mi el sem tudunk képzelni
12/20 anonim válasza:
#10 ja okés, így már értem :D
Csak kicsit meredek lehetett az egész beszélgetés.
13/20 anonim válasza:
#9 Mert szerinted nem kell érte kinyalni a mama pudvás, vén lyukát? Àlomvilágban élsz.
14/20 anonim válasza:
#9 Ja, és hát nyilván nem csajozhat, mert az nincs neki megengedve.Ha lebukik, akkor meg mehet egy forint nélkül amerre lát.
15/20 anonim válasza:
Szerintem egy idős nő még mindig sokkal kevésbé undorító mint egy idős férfi
16/20 anonim válasza:
10
Attól még nem biztos, hogy gazdagabb voltál, csak nem akart többet rád költeni :D
17/20 anonim válasza:
#16 és még mindig nagyvonalúbb volt, mint sok gazdag pasi, akik még a kávé árát is bevasalják rajtad.
18/20 anonim válasza:
Itt egyébként mi a kérdés és miről megy a beszéd? Valamiről lemaradtam:)
19/20 anonim válasza:
"Egy férfinek nem szenvedés lelkileg, hogy csak kirakatbábu egy ronda gazdag nő oldalán"
Ó, de szeretnék így szenvedni!
49/F
🤣
20/20 anonim válasza:
#18 szerintem senki nem érti, mi folyik itt :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!