Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok mi a helyes? Mit tudok tenni az érzés ellen?
A párommal 9 hónapja vagyunk együtt, együtt élünk.
1 hete voltunk együtt egy ruha boltban, majd oda ment a nagyobb méretű melltartókhoz és annyit mondott hogy "ez neked már nagy".
Az előző lányok akik tetszettek neki nagyobb mellűek voltak, mint én. Azt mondja, hogy nem úgy gondolta de nekem nagyon rosszul esett és nem tudom magam túl tenni rajta. Folyton eszembe jut az előző lány aki tetszett neki és nagyon szenvedek ez miatt lelkileg, azóta szinte mindennap sírok alvás előtt. Gondolkodom hogy veszek erre a "problémára" krémet/kapszulát és elkezdem szedni. Ti mit tennétek a helyemben? 20/L
Ne légy bolond! Több vagy, min egy mell. :)
Figyi, az én régi volt nagy plátóimnak meg az előző barátnői mind kismellű volt.. És szerintem az jobban is tetszik neki.. Nekem ezzel szemben nagy melleim vannak, sose lesz olyan peckes, mint egy kis mell.. Mégis erősen vonzódott.
tessék magabiztos lenni, ne hasonlítgasd magad másokhoz. A vonzalom több tényezős dolog, mint egy db testrész a sok közül!
Nem hiszem hogy a pasid sértésnek szánta, csak rosszul jött le. Vannak emberek akik nem igazán tudják jól kifejezni magukat, vagy jól átadni amit akarnak. Valószínűleg csak tárgyilagos akart lenni amikor nézelődtetek hogy nem a te méreted. Legalábbis így képzelem el.
Mindegy hogy ki tetszett neki előzőleg, mert VELED van. Nem lenne veled ha nem tetszenél neki.
Amúgy meg hidd el nem a mell határozza ezt meg. Nekem magy mellem van, mégsincs pasim:D
Szóval nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!