Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor jön amikor nem várod?
Sajnos a nagyon erősnek hitt párkapcsolatomból kisétált az emberem, azzal a mondattal hogy neki kell egy kis idő, hogy gondolkodjon. (Persze én vagyok a hibás, és nekem kellene változtatnom. Erre vár.)
Eléggé új ez a dolog, viszont közben teljesen véletlenül megismertem valakit akivel nagyon egy húron pendülünk, a felfogásunk és a (egyéni) céljaink is hasonlóak.
Létezik ilyen, hogy akkor jön valaki az életembe, amikor a nem is gondolnám? És ilyen helyzetben mi a helyes, időt adni, szimplán ismerkedni? (Tud róla, hogy most szakítottam)
Igen, létezik. Nem akkor jön, amikor akarod, hanem váratlanul.
Ismerkedj. Lehet, hogy ő lesz a nagy ő, és ne szalaszd el egy már véget ért kapcsolat miatt.
Igen, nekem is mindig váratlanul jött. Ha ennyire egy hullámhosszon vagytok, akkor csak rajta!
N
Nem nagyon szokták nekem elhinni gyakorin, de igen. :D Jön magától a szerelem, amikor nem várod.
Ez persze nem azt jelenti, hogy ha bezárkózol egyedül a szobádba és nem beszélsz senkivel, akkor is jönni fog. Nyitottnak kell lenni, beszélgetni kell, csak nem feltétlenül azért kell ismerkedni, hogy legyen kapcsolatod.
Igen,létezik ilyen.
Adj neki esélyt,ismerkedjetek,nem tudhatod mi lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!