Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki ateista, hogy viseli el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ateista, hogy viseli el, ha a párja erősen vallásos?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 22:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem jön össze egymással két ennyire különböző ember.
tegnapelőtt 22:38
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát sehogy. (legalábbis nekem nem sikerült)
tegnapelőtt 23:27
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Nem járnak.
tegnapelőtt 23:46
 4/25 anonim ***** válasza:
76%
Eszem ágában nincs összejönni vallásossal. Pláne erősen vallásossal, aka valláskárosult 😁 Hogyne.
tegnapelőtt 23:48
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktak ennyire nagy értékrendi különbségekkel összejönni az emberek.
tegnapelőtt 23:54
 6/25 anonim ***** válasza:
91%

Miután az erősen vallásosak általában problémának tekintik, ha a másik nem az, innentől kezdve eleve nem jönnék össze vele.

De!

Ha simán csak arról van szó, hogy hisz valamiben, amiben én nem, ha elfogadja ő is, hogy én meg másképp gondolkodok erről, nem akar téríteni, nem néz le, nem akar semmit rámerőltetni, akkor nem látok benne problémát. Jelenleg is ez a helyzet. Teljesen másak az elképzeléseink a világ működéséről, mégsem okoz ez semminemű konfliktust.

tegnap 04:50
 7/25 anonim ***** válasza:
52%

Az én párom kb 7 év után lett vallásos, gyülis. A testvére, és az anyja azok, ők formálták át. Az apja se vallásos mint én.

Ezek hárman együtt járnak gyülibe, még ott is szilvesztereztek, én meg após egyedül. Csak a gyüli a lényeg. Amúgy ha mondasz nekik valamit a bibliával kapcsolatban, fingjuk sincs miről beszélsz. Sosem olvasták. Csak annyit tudnak róla amit a gyüliben mondanak.

Én ateistaként jobban ismerem a Bibliát 🤡

Na mindegy..hogyan viselem el? Nehezen. Na de van egy közös házunk, amit ha eladunk, nem kapok annyit hogy tudjak belőle akár kisebbet is venni. Azt sem hiszem, hogy találnék mást. Ez az első kapcsolatom. Szétnéztem társkeresőkön, de mindenki csak dugni akar, egy értelmes embert se találtam. Nem akarok egyedül maradni..

Após is hasonló okokból nem válik. Nem akar egyedül maradni, költözni.

tegnap 06:32
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Az adott ateistától és vallásostól függ. Én ismerek ilyen párt, már vagy 20 éve házasok és van 3 gyerekük.
tegnap 07:26
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedés alatt kibukik.
tegnap 07:53
 10/25 anonim ***** válasza:
49%
Sehogy. Nem kezdenél vele akkor sem ha minden más stimmelne.
tegnap 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!