Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Agresszív a párom. Hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agresszív a párom. Hagyjam el? Vagy mit tanácsoltok? Nagyon megalázva érzem magam.

Figyelt kérdés
Az volt a sztori hogy jöttünk haza felé a boltból mi ketten és egy haverja nem szóltam hozzá duzzogtam...most ennek lényegtelen a oka miért. Mentem előttük szólt hogy megvárnám. Utána mentem előre észre se vettem hogy direkt megálltak... Jött felém nagy kiabalva és földhöz dobta a táskát...ezt mind kint a utcán, haverja és egy volt kolléganőm is látta, szégyenkeztem de nagyon. Nem szóltam vissza mert annyira kiabált. Jött arra a mentő is és azt is mondta hogy legközelebb engem visznek majd.

jan. 5. 18:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

""Agresszív a párom. Hagyjam el?""

Nem, menj hozzá feleségül!................

jan. 5. 18:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kérdező, ha a párod agresszív veled, az egyetlen értelmes döntés, ha otthagyod, mielőtt kárt tesz benned és tényleg a mentő visz el.
jan. 5. 18:16
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
És ezt te komolyan kérdezed?
jan. 5. 18:18
 4/17 A kérdező kommentje:
Eléggé féltékeny típus vagyok lehet a őrületbe is kergettem. Első kapcsolatom, azért is kérdezem hogy ez a viselkedés amit csinált már egy jelnek vegyem??
jan. 5. 18:20
 5/17 anonim ***** válasza:
31%
Üzenetben.
jan. 5. 18:20
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
Hát ez ultra gáz
jan. 5. 19:01
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

Jézusom, jó hogy hozzád nem vágta. Szerencse, hogy nem kettesben voltatok. Nem kérdés, ez nem

Normális

jan. 5. 19:30
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el, ez csak a kezdet!!
jan. 5. 19:55
 9/17 anonim ***** válasza:
28%
Nanana...Te magad írtad, hogy "őrületbe kergeted a viselkedéseddel". Azért nem ártana tudni a sztori többi részét.
jan. 5. 20:43
 10/17 A kérdező kommentje:
Féltékeny vagyok arra gondoltam, de úgy gondolom akkor se érdemlem ezt hogy lekiabál az utcán...
jan. 5. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!