Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Agresszív a párom. Hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agresszív a párom. Hagyjam el? Vagy mit tanácsoltok? Nagyon megalázva érzem magam.

Figyelt kérdés
Az volt a sztori hogy jöttünk haza felé a boltból mi ketten és egy haverja nem szóltam hozzá duzzogtam...most ennek lényegtelen a oka miért. Mentem előttük szólt hogy megvárnám. Utána mentem előre észre se vettem hogy direkt megálltak... Jött felém nagy kiabalva és földhöz dobta a táskát...ezt mind kint a utcán, haverja és egy volt kolléganőm is látta, szégyenkeztem de nagyon. Nem szóltam vissza mert annyira kiabált. Jött arra a mentő is és azt is mondta hogy legközelebb engem visznek majd.

jan. 5. 18:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Semmiféle viselkedés nem ad okot agresszióra. Még ha te idegesítetted is, ok nélkül féltékenykedtél, arra sem lehet agresszió a válasz. Akármennyire is kergetted őrületbe, nem ez a megoldás. Megpróbálhatott volna beszélni veled normálisan, vagy ha semmi nem működik, és annyira az őrületbe kergetted, el is hagyhatna. Gondolj bele, ha most ezt csinálta, mi lesz később? Meg is ver?

Ilyen a jó kapcsolat:

[link]

Nem ilyen:

[link]

jan. 5. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
Összeilletek! Zsák a foltját! 🤣
jan. 6. 15:33
 13/17 anonim ***** válasza:

"szégyenkeztem de nagyon" - Te??? Amikor ő viselkedett úgy, ahogy?

Semmi dolgod egy ilyen emberrel!

jan. 7. 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
El ne hagyd ezt a drága embert!
jan. 8. 06:34
 15/17 anonim ***** válasza:
16%

hogyne, csakis a férfi lehet a hibás, te csinálhatsz bármit.

Ha már agyvérzésig idegesítetted, akkor is csak értlemesen meg kellene bezsélnie.

Üdv, egy femináci.

jan. 8. 07:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ha már agyvérzésig idegesítetted, akkor is csak értelmesen meg kellene beszélnie."

Nem kell ezt megvárni, le lehet lépni nyugodtan előtte.

jan. 8. 08:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyik 19, a másik egy híján 20.

Féltékeny liba, indulatkezelésekkel küszködő kakadu.

jan. 8. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!