Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tanácsoltok két olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok két olyan embernek, akik tele vannak problémákkal, de mégis nagyon szeretik egymást?

Figyelt kérdés

Kérek mindenkit, hogy a korunkból adodóan ne alacsonyítson le. Én 23/n, párom 24 éves. Együtt élünk egy éve és két és fél éve vagyunk együtt. Kapcsolatunk eleje bonyolult volt, de azonnal megvolt a klikk, hogy mi együtt családot, házat, életet akarunk. Tudom, hogy nagyon szeret, rengetegszer bizonyította már és én is borzasztóan szeretem. Viszont rengeteg problémánk van. Ő hajlamos elhanyagolni teljesen, pedig azt sem lehet mondani, hogy az együttélés miatt a nyakán vagyok, mert általában heti 58 órát dolgozom és sokszor pihenő alatt sem vagyok otthon. Aludni és haza úton találkozunk általában. A hálószobában minden jó, abban az alvás előtti rövid időszakban, amikor találkozunk, akkor sor kerül a dolgokra, tehát ez nem ok a problémákra. Én elhanyagolva érzem magam, vagy pedig azon borulok ki, hogy nem veszi ki a részét a munkából otthon. Ezáltal szerintem jogosan veszekszem, aminek általában a vége sírás lesz, mert nem a szavak embere és nem jutunk szóban egyről a kettőre. Gondoskodom róla, megkap mindent a hálóban is, ezért pedig azt várnám, hogy amikor heti egyszer otthon vagyok, akkor velem törődjön. Nem én akarok könyörögni azért, hogy legyen program, vagy hogy csináljon meg valamit. Túlérzékeny vagyok, ő meg pont, hogy nagyon közömbös ember. Mindketten nehéz személyiségek vagyunk, de úgy hozta az élet, hogy szeretjük egymást és ezért nem akarunk lemondani a másikról. Esetleg idősebb emberek tanácsára is kíváncsi lennék, hogy mit javasolnak egy fiatal párnak, akik ki akarnak állni a problémák ellen és megoldani ahelyett, hogy eldobják egymást.

Köszönöm szépen

2022. febr. 15. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Pontosan mit nem csinal?
2022. febr. 15. 09:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Lényegében, ha én nem szervezek programot, legyen szó csak egy otthoni társasról, akkor ő nem fog. Mostanában magától oda sem jön hozzám, de hallani sem akar arról, hogy külön legyünk, és igazából én sem. Házimunkában annyit várok, hogy maga után pakolja el, amiből eszik, a szemetet szedje össze, vagy pakolja el a ruháit. A fő takarítást én csinálom, nem is bíznám másra, tehát pl egy fürdőszoba fertőtlenítés soha nem volt a feladata.
2022. febr. 15. 10:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnos hasonló cipőben voltam már és annak szakítás lett a vége. Közvetlen utána mérges voltam rá, aztán pár hónappal később sajnáltam, most egy évvel később meg azt látom hogy házvezető nőnek használt plusz szexre.

Mélyen és őszintén nézz szembe azzal hogy mi lehet nálatok a szituáció, kívánom hogy ne hasonló legyen.

2022. febr. 15. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!