Pár hete dolgozom eladóként, és ezekkel a problémákkal küzdök. Normális? Jobb lesz-e valamikor? Mit tanácsoltok nekem? :/
Első munkahelyem, eddig csak tanultam. Most az egyetem mellett eltudtam vállalni ezt a munkát. Egy kisebb üzletben árulok, kisvárosban.
Igaz nem olyan óriási a forgalom, feltudok lélegezni, de ha jönnek, az is tuti biztos, hogy egyszerre mindenki.
Ilyenkor egyiknek sincs türelme, mindenkinek kell mutassak 10 féle dolgot. Közben a többire is figyeljek ne lopjanak, ugyebár egyedül vagyok.
Ma láttam, hogy egy gyerek leejtett valamit a kezébe vett játékból, mikor lehajultam, hogy felvegyem mielőtt rálép, a fenekemmel meglöktem egy másik gyereket aki leejtette az ő kezében levő játékot, persze eltört és ugyebár én vagyok a hibás.
Cigánykölyök beszaladt, megfogott valamit és már viharzott is ki vele, miközben a kasszánál fizettek nálam. És még sorolhatnék hasonló szerencsétlenségeket.
A legrosszabb, hogy magamat érzem ütődöttnek és hibásnak mindenért. Rossz kedvvel megyek haza minden nap. Egyik nap 10 órát(papirok irásával 11) dolgozom másik nap 4-et,s minden második szombaton, persze minimálért.
Másnak is ilyen rossz érzései vannak a munkájával kapcsolatban? Érthető? Elmúlik-e? Mit tanácsoltok nekem?
Minek mész eladónak?
Ennél még egy gyár is jobb :)
Mondd meg a felettesednek, hoyg nem tudsz osztódással szaporodni, sem teleportálni, így fizikai képtelenség, hoyg 1 időben 2 helyen legyél a térben...
SZóval nem várhatják el tőled, hogy mindent egyedül csinálj.
(de, elvárják, tudom. Szóval a legegyszerűbb, ha ezt a felettesedtől kérdezed, hogy ilyenkor mit tegyél, mert nem tudsz mindenhol ott lenni...)
Köszönöm a válaszokat.
Csak annyit mond, hogy valahogy olyan szögben álljak, ahol kb mindenkit belátok.
Vagy ha épp mutatok valakinek valamit, pillantsak rá a másikokra is közben. Ez oké, de biztos nem akkor fog lopni, mikor épp ránézek.
Van, hogy fél óráig senki se jön, ilyenkor leülök, olvasok, filmet nézek, ezt sok helyen nem tudom megtenni, viszont úgy érzem az agyam kivan fáradva már.
Szerintetek is sz-r hely? Mástól mind azt hallottam, hogy jó dolgom lesz, meleg, tiszta hely, új ruhák ,pihenés stb.
Az elején sokkal nehezebb persze. Később belejössz, hogy mit mondj a türelmetleneknek, ha hibázol, legközelebb már máshogy csinálod. A papírok megírása is rutin lesz és nem vesz el egy órát az életedből, mert napközben megírod, amit lehet.
Vagy ha másnap is te vagy, akkor meghagyod reggelre.
De ettől függetlenül tényleg sokat várnak tőled és nem tudsz mindent egyedül tökéletesen elvégezni. Ezt ne vedd magadra. Csak az hibázik, aki dolgozik.
Nagyon röviden: keress más állást. Egyetemi diplomád lesz, nem értem, miért vagy ilyen helyen minibálbérért.
Vidéki kisvárosban lakom, nálunk boltokban már csak 40+ emberek mennek dolgozni max. középfokú végzettséggel.
A hibákat, amit elkövettél, meg tipikus hibáknbak tűnnek új alkalmazottól.
fősuli alatt Bpn az ország legnagyobb tescojában dolgoztam rövid ideig. hát első nap megértettem, hogy miért oda volt legkönnyebb bekerülni.
szinte mindig éjjeles volt, egyszer péntek éjjel beraktak az italosztályra. na az úgy nézett ki, hogy egyszer 100 kg roma "úriember" követelte, h ajánljak neki vmi bort.
részeg tinik üvöltöztek stb. 2 után otthagytam, mert nem láttam értelmét annak, hogy kevés pénzért ilyen körülmények között dolgozzak.
"Szerintetek is sz-r hely?"
Igen, a leírtak alapján ez egy rossz munkahely. Elkéne oda egy biztonsági őr legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!