Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most dolgozok életemben...

Most dolgozok életemben először. Rossz érzésem van minden nap. Ti hogy voltatok vele, mit tanácsoltok egy kétségbeesett lánynak?

Figyelt kérdés

Csak ilyen szezonális alkalmi munkát végeztem eddigi éveimben egy gyár féleségben.

Most az egyetem mellett elvállaltam egy eladónői állást, ma volt a harmadik nap.

Minden nap 10órát voltam,hogy belejöjjek, jövőhéttől áll be a rendes program.

Minden este önbizalomhiánnyal mentem haza, kudarcélménnyel. Tegnap 100 ft-al elszámoltam magam, elborítottam egy állványt. Ma ahogy megfogtam egy gombot hogy kigomboljam a cuccot háromba tört.

Olyan érzésem van,hogy még erre sem vagyok jó, miközben bármilyen butácska ember ilyet dolgozik. De én vagyok a legbutább.

Tanulni jól tudok de ez miért nem megy?

Nem az én asztalom vagy csak a kezdők szerencsétlensége?

Minden reggel gyomorgörccsel jövök.

Minden kezdet ilyen? Vagy csak simán nem vagyok életrevaló?21 l

2018. aug. 16. 17:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Nem neked való ez az egész és maga a hely sem valami jó az elmondásodból..
2018. aug. 16. 17:48
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Nyugodj meg, bele fogsz jönni. (:
2018. aug. 16. 17:48
 3/12 anonim ***** válasza:
30%

Hát cselédnek egy számjegyű IQ szükséges hogy immunis legyen arra hogy munkásméhnek tekintik. Neked meg egyetemistaként három számjegyű az IQ-d. Olyan ez mint amikor egy Ferrarival szántani próbálnának. Ugyebár az sem fog menni mert nem traktornak tervezték.

Valamikor mérnökként egy egész számlatömböt elhasználtam mert egyik számlát sem sikerült hibátlanul kitöltenem. Végül egyik 8 osztályt végzett irodista vette át, neki elsőre sikerült mert nem zavarta hogy alkalmazott. Hogy is zavarta volna hisz 8 osztállyal még magas is volt a pozíciója irodistaként.

2018. aug. 16. 17:53
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Az a vicc,hogy manapság szinte minden kölök főiskolára/egyetemre jár,és valóban el is hiszik magukról hogy ők nagyon okosak,közben a legprimitívebb munkákat sem képesek elvégezni szerencsétlenek..
2018. aug. 16. 17:59
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Valószínűleg csak izgulás, önbizalomhiány, szokatlanság az ok, én az első 2 hetemben bénáztam mint az állat, most meg az egyik legjobb munkaerő vagyok, szintén tanulás mellett dolgozom.

20/f

2018. aug. 16. 18:05
 6/12 anonim ***** válasza:
95%

ugggyaan..menni fog

ebből látszik, hogy mindent gyakorolni kell..a tanulás sem ment mindig úgy mint most

2018. aug. 16. 18:18
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Inkább pozitívak érkeztek mégis a 4-en gondolkodtam el a legjobban. :(

Viszont az is benne van,hogy az egész helyen kis nyúlfülünek érzem magam, pláne, hogy a főnökkel együtt dolgoztam, nagyon izgulós vagyok és azt éreztem, hogy én kevesebb vagyok mint ő, és bizonyítani akartam,semmit se elrontani...errefel pont az történik.

Remélem az idő tényleg segit. Vagy mindenki így kezd el olyat, amit sose csinált még?

2018. aug. 16. 20:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ennyire lelkiismeretes vagy, hogy itt a gyakorin agyalsz, akkor belőled lesz a legjobb munkaerő. Mert van benned akarás, foglalkozol a problémával, meg akarod oldani. Idővel nem lesz semmi baj! :)
2018. aug. 16. 21:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy alábecsülted a munkát, mindent meg kell tanulni, a betanulós munka se olyan hogy 1 nap alatt annyit tudsz mint aki 3 éve ott van, ha 3 hónap után se megy akkor gondolkozz hogy nem ezt kéne dolgoznod.
2018. aug. 16. 22:08
 10/12 anonim ***** válasza:
24%

pont a 4-es gondolkoztatott el?:D pedig az ő válasza csak egy szokásos frusztrált proli benyögés, semmi más.

inkább a 3-as válasza áll közelebb a valósághoz. a leírásod alapján az átlagnál értelmesebb és lelkiismeretesebb ember vagy, nem biztos, h egy ilyen munka passzol hozzád.

lehet h csúnyán hangzik, de egyszerűbb munkákat egyszerűbb emberek végeznek jól, akik vszínűleg egy 5 soros cikket sem tudnának értelmezni, de ilyen munkákat simán elvégeznek, mint a robotok, nem agyalnak.

amiket meg csináltál, egyáltalán nem érzem olyan súlyos hibáknak.

nyilván nem ismerünk, és csak most kezdtél, ergo lehet h majd belejössz, az is,h nem. akárhogy is alakul, nem szabad h elkedvetlenítsen. ha nem sikerül, az sem jelent az égadta világon semmit, nyugi.

2018. aug. 17. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!