Most dolgozok életemben először. Rossz érzésem van minden nap. Ti hogy voltatok vele, mit tanácsoltok egy kétségbeesett lánynak?
Csak ilyen szezonális alkalmi munkát végeztem eddigi éveimben egy gyár féleségben.
Most az egyetem mellett elvállaltam egy eladónői állást, ma volt a harmadik nap.
Minden nap 10órát voltam,hogy belejöjjek, jövőhéttől áll be a rendes program.
Minden este önbizalomhiánnyal mentem haza, kudarcélménnyel. Tegnap 100 ft-al elszámoltam magam, elborítottam egy állványt. Ma ahogy megfogtam egy gombot hogy kigomboljam a cuccot háromba tört.
Olyan érzésem van,hogy még erre sem vagyok jó, miközben bármilyen butácska ember ilyet dolgozik. De én vagyok a legbutább.
Tanulni jól tudok de ez miért nem megy?
Nem az én asztalom vagy csak a kezdők szerencsétlensége?
Minden reggel gyomorgörccsel jövök.
Minden kezdet ilyen? Vagy csak simán nem vagyok életrevaló?21 l
"Valamikor mérnökként egy egész számlatömböt elhasználtam mert egyik számlát sem sikerült hibátlanul kitöltenem"
Kedves 4-es versenyző! Nem tudsz kitölteni 1 szla tömböt? Muhaha! Még 1 diplomás is ki tud tölteni egy szla tömböt. Nálunk is van 1 magát jogásznak nevező egyén, de még 1 alap feladatot se tud ellatni. És ezzel nincs egyedül, kezet rázhatna a többi diplomással.
A diploma nem tesz okosabb emberré. Csak az arcod lesz nagyobb és átmosottabb az agyad.
Az hogy valaki tud seggelni, még nem jelenti azt, hogy érti is ami le van írva. Egy kollégám is így nyilatkozik a saját lányáról. Megye legjobb reálos sulijába jár, de tudja róla és elismeri, hogy buta mint az ék. Csak seggelni jól tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!